Comentarii (64)
Ovidiu Dragan  •  22 Septembrie 2020, 22:17

Cred ca sunt exagerate postarile astora pentru infima diferenta de 10 euro sau cat o fi fost. Cu siguranta postarile apartin unor persoane care se plictisesc si vor si ei sa posteze ceva, sa-i vada si pe ei lumea ca sunt activi pe retelele de socializare. Consider ca acest articol a fost scris din aceleasi motive, sa umple golurile din gazeta. Sa incercam sa tratam alte subiecte mai interesante!

mdg1  •  22 Septembrie 2020, 21:27

Nu ca noi chiar am luat-o razna cu tâmpeniile astea. Înțeleg, fraților, secole întregi de nedreptăți nu trec asa repede. Nici împotriva femeilor, nici a oamenilor de culoare în general. Nu cred, nu am cum sa cred ca motivul ptr care Nole a avut un premiu mai mare a fost ptr ca e bărbat. E absurd! Cine deține aceste competiții vrea sa facă bani. Punct! Dacă de mâine tenisul cu elefanți ar fi mai interesant ptr publicul plătitor, premiile ar fi mai mari ptr elefanți. E atât de simplu! Dacă un meci Nole cu Nadal atrage mai mult public, atunci e normal ca premiile ptr ei sa fie mai mari. Ca sa terminam o data ptr totdeauna cu tâmpeniile astea ar trebui limitati banii din drepturi TV, bilete vândute, sponsorizări pana la același nivel cu al fetelor, astfel încât în 15-20 de ani sa dispară atracția crescuta ptr meciurile bărbaților. Sa rămână atracție ptr tenis, indiferent de gen. Și atunci ne băgăm picioarele în el de business și de capitalism. Ne întoarcem la plafonarea din comunism. Ar trebui naiba făcute proteste de strada și de mâine fotablistele sa fie plătite la fel ca Messi sau Ronaldo.

napocarrepublic  •  22 Septembrie 2020, 22:07
Postat de eterna.terra.nova pe 22 Septembrie 2020, 22:01

Ar trebuii sa se inchine la statuiile alea care le vor eliminate. Fara sclavie ar fii inca in africa murind de boli banale. Sclavia i-a si civilizat si educat

Corect este "ar trebui." si "ar fi " De ce? Pentru că infinitivul este “a trebui” (verb de conjugarea a IV-a). Sunt foarte puţine verbe care se termină la infinitiv în doi de “i”, singurele exemple pe care le cunosc fiind “a (se) sfii” şi “a pustii”. Celelalte se scriu cu un singur “i” atât la infinitiv(a fi, a şti, a citi, a (se) pripi etc.), cât şi la condiţional (aş fi, ai şti, ar citi, (ne)-am pripi etc.) Draga etena terra "luser" eu totusi cred ca ar trebui sa mergi la scoala )))..un lucru care tu il recomandai pt mine nu cu mult timp in urma...vai !vai !

mdg1  •  22 Septembrie 2020, 21:44
Postat de crownwell pe 22 Septembrie 2020, 21:39

trebuie sa fii efectiv bolnav psihic daca tu crezi ca doar la roland garos barbatii joaca 3 din 5. repet,esti efectiv bolnav psihic. tu injurai Steaua din liga 1 si acum 10 ani de pe contul behaitoarea woody. ce probleme pshice ai baiete.

A zis GS (grand slam), nu RG (roland garros).

Andrei Daniel  •  23 Septembrie 2020, 15:50

Sa se dea premii in functie de audienta. Pai la audiente mult mai mici de ce ai pretentia la aceleasi premii? Cand or juca si fetele 3 din 5 sau vor avea aceeasi audienta ca baietii , atunci da, premii egale. Sau acum egalitatea asta merge doar cand vine vorba de drepturi, nu si de obligatii?

adi_stelistul  •  23 Septembrie 2020, 10:29
Postat de firaldo pe 23 Septembrie 2020, 09:17

Alice Popa e bărbat!

Nu-i frumos din partea ta. Daca el vrea sa fie femeie, respecta-i optiunea.

gago747  •  23 Septembrie 2020, 08:57
Postat de dinamofever pe 22 Septembrie 2020, 23:15

Cum dracului să n-o purtam, mă? Ești nebun? Au mai crăpat o mie jumătate în Spania, dați ora exactă. :))

Pe tine văd că te cheamă fever, deci tu poartă dracului mască, sau mai bine stai naibii acasă de infectat. Pe noi ăștilalți lasă-ne în durerea noastră, fără măști pe stradă. De fapt, pînă la urmă tu ce ești, PC sau woke?

maddad  •  23 Septembrie 2020, 08:30

Alice Popa, dacă nu ai fi femeie as fi avut niște cuvinte grele pentru tine dar, fără a fi misogin - îmi plac femeile în orice poziție, inteligenta ta e cvasinulă și ți se spre zero. Ceea ce spui este ca din diferența de câteva sute de bilete s-au strâns... 10 euro? Cât crezi tu, inteligento, ca e un bilet? Un cent?

adi_stelistul  •  23 Septembrie 2020, 08:00

Este o furtuna intr-un pahar cu apa toata povestea. Anul trecut diferenta intre cele doua premii a fost mult mai mare: 958055 euro a luat campionul la masculin, Nadal, fata de 532858 Pliskova. Explicatia tine de categoria de turneu. Daca la ATP, in spatele celor 4 turnee GS, avem 9 turnee Master 1000, intre care 8 Mandatory (singurul care nu e obligatoriu e Monte Carlo), la fete, dupa cele 4 turnee GS urmeaza 4 turnee Mandatory si 5 turnee Premier 5. Aceste din urma doua categorii au tot 9 turnee impreuna ca si cele Master 1000 de la baieti dar sunt impartite pe doua niveluri distincte. Asadar, turneul de la Roma e in cazul baietilor de categoria a doua iar in cazul fetelor de a treia (la fel se intampla cu turneele care preced US Open, Openul Canadei si Cincinnati). In concluzie, diferenta intre premii a fost neasteptat de mica. Ma rog, cum ziceam la inceput, furtuna intr-un pahar cu apa.

Alice Popa  •  23 Septembrie 2020, 07:20

La meciul lui Nole au fost o mie de spectatori, iar la Simona nici o sute. Asta nu spune nimic?!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează