SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat programul de marți » Simona Halep joacă după Rafael Nadal pe Terenul Central

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 19:04

Organizatorii turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, au anunțat azi programul zilei de marți de la Wimbledon, ziua în care Simona Halep, 26 de ani, va debuta în turneul londonez.

Liderul mondial o va înfrunta pe japoneza Kurumi Nara (26 de ani, 101 WTA), într-o partidă care va avea loc pe Terenul Central de la Wimbledon. Partida e programată ultima pe cea mai importantă arenă de la Wimbledon și va începe în jurul orei 19:00, după meciurile Garbine Muguruza - Naomi Broady și Rafael Nadal - Dudi Sela.

Alte două românce vor evolua marți la Wimbledon: în jurul orei 13:30, Ana Bogdan se va duela cu Lara Arruabarrena, în primul meci al zilei de pe Terenul 4.

Monica Niculescu va juca împotriva japonezei Naomi Osaka pe Terenul 18, în jurul orei 15:30.

Tot marți va debuta la Wimbledon și Marius Copil, care îl va întâlni pe olandezul Robin Haase, într-o partidă care va avea loc pe Terenul 5, după ora 15:30.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează