SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ostapenko, premiată de Guvernul din Letonia: "E important să arătăm că statul își apreciază sportivii"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 15:19

Jelena Ostapenko, învingătoarea din finala feminină de la Roland Garros, va fi recompensată financiar de Guvernul din Letonia pentru performanța de pe zgura de la Paris.

Ministrul Educatiei si Cercetarii din Letonia, Karlis Saduraskis, a declarat că jucătoarea de 20 de ani va primi un premiu în bani, fără a dezvălui suma exactă, anuță agenția letonă Delfi, citată de ziare.com. 

"Îi vom oferi o sumă de bani. Nu poate fi comparată cu premiul de la Roland Garros, însă e important să arătăm că statul își apreciază sportivii. Mai importantă este recunoașterea decât suma", a afirmat ministrul conform sursei citate. 

Ostapenko este prima jucătoare din istoria Letoniei care câștigă un turneu de Mare Șlem, după ce a trecut de Simona Halep în finală, scor 4-6, 6-4, 6-3.

2.100.000 €a primit Ostapenko pentru succesul de la Roland Garros

Citește și:

A fost publicat noul clasament WTA » Urcarea spectaculoasă pentru Ostapenko!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  12 Iunie 2017, 18:34

Jelena merita sa fie premiata!!! Este una dintre perspectivele tenisului mondial,calcand la Roland G pe urma marilor jucatoare: Navratilova,Serena W,Stefi Graff,Sarapova,Chris Everet,...etc... FELICITARI!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close