SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Păreri despre femei » Ernest Gulbis speră ca surorile lui să nu se apuce de tenis: ”Trebuie să se bucure mai mult de viaţă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 22:15

Ernests Gulbis s-a calificat ieri în optimi de finală la Roland Garros, iar la conferinţa de presă de după meci a spus că speră ca surorile sale să nu devină jucătoare de tenis pentru femeile trebuie să se gîndească la copii.

"O femeie trebuie să se bucure mai mult de viaţă, să se gîndească la o familie. Viaţa în circuit e dificilă pentru cele care îşi doresc să aibă urmaşi. O jucătoare de tenis nu poate să-şi întemeieze o familie decît spre treizeci de ani şi asta cred că e greu de suportat pentru o femeie", a spus letonul.

El va juca pentru un loc în sferturi de finală cu Roger Federer. Gulbis este pentru a doua oară în săptămîna a doua a unui turneu de Mare Şlem, după ce a atins "sferturile" la Roland Garros 2008.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează