TENIS  ·  PARIS MASTERS

PARIS MASTERS // VIDEO Novak Djokovic, prea puternic pentru Denis Shapovalov » Sârbul câștigă al 34-lea Masters al carierei + cum arată lupta pentru locul 1 în ATP

Duminica, 03 Noiembrie 2019, 21:07

Novak Djokovic (1 ATP, 32 de ani) a cucerit astăzi cel de-al 34-lea titlu de Masters al carierei, după victoria în minimum de seturi reușită în fața canadianului Denis Shapovalov (20 de ani, 28 ATP), scor 6-3, 6-4. 

Experiența sârbului a cântărit decisiv în economia meciului cu Shapovalov. Canadianul, aflat la prima finală importantă a carierei, a fost surclasat de Djokovic în momentele importante ale partidei. Câte un break în fiecare set i-au adus lui Novak un succes liniștitor, 6-3, 6-4, după doar o oră și 8 minute de joc. 

Titlul de la Paris, al cincilea reușit de Nole în capitala Franței, i-a adus acestuia cel de-al 34-lea titlu de Masters al carierei. Djokovic e la doar unul distanță de Nadal, care are 35.  

Deși Djokovic va pierde începând de luni locul 1 în detrimentul lui Rafael Nadal, situația se poate schimba din nou după Turneul Campionilor de la Londra, competiție la care Nadal e incert. Un rezultat bun al sârbului la Londra îi poate aduce acestuia locul 1 la final de an.  

Vezi și: 

Rafael Nadal s-a retras de la Paris, chiar înaintea unui posibil duel cu Novak Djokovic! S-a accidentat la antrenamentul oficial, iar Turneul Campionilor poate fi în pericolClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1