SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA

Patricia Țig, eliminată de Garbine Muguruza în turul 1 la Roma

Patricia Țig // foto: Guliver/gettyimages
Patricia Țig // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 18:28 / Actualizat marti, 11 mai 2021 18:54

Patricia Maria Țig (26 de ani, locul 64 WTA) a fost eliminată de Garbine Muguruza (27 de ani, 12 WTA) în turul 1 de la Roma, scor 1-6, 2-6.

Țig, prezentă pe tabloul principal la Roma în postura de „lucky loser” după retragerea Anastasiei Pavlyuchenkova (29 de ani, 30 WTA), nu i-a făcut față jucătoarei din Spania.

Muguruza a închis meciul după doar 66 de minute, cedând doar 3 game-uri în cele două seturi. Procentajele spanioloaicei au fost net superioare celor ale Patriciei atât la serviciu, cât și la retur. De asemenea, Muguruza a avut 3 ași față de niciunul în dreptul Patriciei și a comis o singură dublă greșeală. Patricia, 5.

În al doilea tur, Muguruza o va înfrunta pe americanca Bernarda Pera, locul 69 mondial.

Patricia Țig, „lucky loser” la Roma

Patricia Țig fusese eliminată în finala calificărilor la Roma, de Christina McHale, scor 3-6, 6-2, 2-6, dar a ajuns în cele din urmă pe tabloul principal ca „lucky loser”. Asta pentru că jucătoarea cu care Muguruza ar fi trebuit să se înfrunte în mod normal, Anastasia Pavlyuchenkova, s-a văzut nevoită să se retragă de la turneu din cauza unor probleme abdominale.

Singura jucătoare din România pe tabloul principal la Roma rămâne Simona Halep, locul 3 WTA. Halep va intra direct în turul 2, unde va juca cu câștigătoarea meciului dintre Angelique Kerber și Alize Cornet.

Scene incredibile la Roma

Tot astăzi, la turneul de la Roma a avut loc un moment neverosimil. În meciul dintre Camila Giorgi și Sara Sorribes Tormo, câștigat de iberică după 3 ore și 53 de minute, tatăl jucătoarei din Italia a provocat probleme. Sergio Giorgi a avut mai multe comentarii la adresa arbitrei, care s-a temut pentru siguranța ei și a chemat, prin stație, paza!

VIDEO. Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește mai multe știri din tenis:

Detaliu îngrijorător pentru Halep înaintea turneului de la Roma » Premieră negativă după 6 ani

Serena Williams, replică tăioasă pentru Ion Țiriac: „Acel om bătrân, bătrân?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează