SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Omul care a inițiat colaborarea Simona Halep - Patrick Mouratoglou: „Totul a plecat de la o discuție cu el”

Patrick Mouratoglou Foto: Imago
Patrick Mouratoglou Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 19:04 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 19:17

Simona Halep (31 de ani, 20 WTA) a anunțat că va fi antrenată de Patrick Mouratoglou (51 de ani), cel care a colaborat în ultimul deceniu cu Serena Williams.

Francezul a oferit primele reacții și a explicat cum a ajuns la înțelegerea cu Simona. Totodată, Mouratoglou a dezvăluit cât de important este tenisul pentru el, motiv pentru care este încântat să antreneze din nou.

Patrick Mouratoglou a explicat cum a ajuns să lucreze cu Simona Halep

„Totul a plecat de la o discuție cu Darren Cahill. Suntem prieteni buni, am lucrat împreună la TV, ne știm foarte bine. Simona avea nevoie de un partener de antrenament, iar el m-a întrebat dacă pot să o ajut. I-am zis că «da, sigur că da» și i-am găsit pe cineva care încă lucrează cu noi.

După Doha, Simona a decis să vină la academia noastră să se antreneze. Atunci m-a rugat să rămân puțin pe teren cu ea, iar eu am acceptat. 

Ulterior, când Simona juca la Indian Wells, eu am fost să discut cu Serena Williams. În urma acelei discuții, mi-am dat seama că pot antrena pe altcineva, cel puțin pentru moment. 

Așa că apoi am mers la Miami, acolo unde juca Simona și i-am transmis că sunt disponibil, iar ea mi-a spus că este interesată de o colaborare cu mine. Antrenoratul este pasiunea vieții mele. E foarte dificil pentru mine să stau în afara antrenoratului, motiv pentru care nu pot fi mai fericit de atât că acum lucrez cu Simona Halep”, a declarat Patrick Mouratoglou pentru Tennis Majors.

Citește și alte știri din tenis: 

Discurs dur la adresa jucătorilor de tenis din Rusia și Belarus: „Să fie excluși. Și ei sunt vinovați pentru război”

Boris Becker, găsit vinovat de 4 acuzații în dosarul falimentului personal » Riscă până la 7 ani de închisoare!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Aprilie 2022, 19:21

Semne bune. Dacă și-a luat antrenor top, înseamnă că încă mai vrea ceva de la tenis! Hai Simona!

robotucigas
robotucigas  •  09 Aprilie 2022, 19:15

Speram să îi dea pofta mai mult de joc decât de bărbați. De când s-a măritat nu a mai fost ea. Ba se accidentează, ba nu joacă ca nu are chef. Ok ai făcut banii, dar noi suporteri ei încă așteptăm de la ea la mai mult. Ne va fi dor de ea în câțiva ani, ne va fi dor de cineva sa ne aducă spre tenis. Eu sincer recunosc, mi se părea o prostie tenisul pana la ea. În viata mea nu am văzut un meci de fotbal, dar când Simona a început sa devina mare am învățat totul. Și îmi place sa privesc tenisul. Dar sunt conștient ca ea când se va lăsa, eu la rândul nu ma voi uita. La cine sa ma uit, ca avem numai mediocre înafară de ea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează