SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Anunțul care-l încântă pe Patrick Mouratoglou în plin scandal cu Simona Halep: „E cea mai bună veste pentru tenisul feminin”

Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago
Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 17:09 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 18:45

În timp ce Simona Halep (33 de ani) așteaptă să fie audiată la TAS, după ce a fost suspendată timp de 4 ani de ITIA, pentru dopaj, Patrick Mouratoglou urmărește cu atenție circuitul feminin. Și se declară încântat de revenirea lui Naomi Osaka. 

Naomi Osaka (26 de ani) va reveni în circuit la finalul anului, la turneul WTA 500 Brisbane International, programat între 31 decembrie și 7 ianuarie. Ea nu a mai jucat tenis din septembrie 2022. Iar revenirea japonezei, deținătoare a 4 turnee de Grand Slam, îl bucură pe Mouratoglou.

Altă așteptare chinuitoare? Apropiatul Simonei Halep, despre ce urmează la TAS: „Asta e problema, nu e chiar așa ușor”
SIMONA HALEP
Altă așteptare chinuitoare? Apropiatul Simonei Halep, despre ce urmează la TAS: „Asta e problema, nu e chiar așa ușor”

Patrick Mouratoglou se bucură de revenirea lui Naomi Osaka

„Cred că este cea mai bună veste pentru tenisul feminin. Acum le avem pe Coco Gauff și Naomis Osaka. Sunt și altele, dar ele două sunt superstaruri. Iar asta e bine pentru WTA. Circuitul feminin are nevoie de superstaruri.

Am avut ani incredibili cu Serena, Venus și Maria Sharapova, trei staruri uriașe.

Sunt foarte încântat că Naomi revine. Asta atrage atenția asupra tenisului feminin. E grozavă și cred că se va descurca bine. Simt că e foarte motivată”,  a spus Mouratoglou, potrivit Eurosport.

Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme. Am încetat să mai lucrez cu Academia de ceva vreme. Am avut mereu încredere în Academie, iar încrederea mi-a fost puțin zdruncinată. Nu știu cum va fi pe viitor, dacă voi mai putea avea încredere în ei.

- Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou

VIDEO Ion Țiriac, despre cazul de dopaj al Simonei Halep: „Îi urez tot binele din lume Simonei, mai mult nu pot spune”

Citește și: 

„Știam, dar nu voiam s-o zic!” » Poziție fermă a fostului antrenor al Simonei Halep: „Voi sunteți vinovați, frate, nu ea!”

Cele mai așteptate reveniri din tenisul feminin în 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează