SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Patrick Mouratoglou, impresionat de mesajul lui Novak Djokovic: „E cel mai bun răspuns”

Novak Djokovic // FOTO: Imago
Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 16:43 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 16:48

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a fost impresionat de reacția lui Novak Djokovic. 

Novak Djokovic (36 de ani, 3 ATP) s-a calificat în finala Roland Garros 2023, după ce a trecut de spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani, 1 ATP) accidentat în setul al treilea, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.

De-a lungul meciului, fanii de la Paris l-au huiduit de multe ori pe sârb, mai ales în startul setului al treilea, când Alcaraz a fost nevoit să cedeza un game, chiar pe propriul serviciu, pentru a putea cere time-out medical.

Simona Halep rămâne fără un sponsor important! Anunț oficial
SPONSOR
Simona Halep rămâne fără un sponsor important! Anunț oficial

Patrick Mouratoglou, impresionat de răspunsul lui Novak Djokovic

După meci, la conferință de presă, Djokovic a fost întrebat despre huiduielile fanilor, declarând că: „Nu mă deranjează. Nu e prima dată și probabil că nici ultima. Eu voi câștiga în continuare”.

Mesaju lui Djokovic a fost apreciat de Patrick Mouratoglou. Acesta a distribuit pe Twitter mesajul lui Nole și concluzionat: „E cel mai bun răspuns, cu siguranță. E autentic”.

Îmi pare rău de ghinionul lui Carlos. Ultimul lucru pe care îl dorești la acest nivel e să ai crampe. Îmi pare foarte rău pentru el, sper să își revină rapid. I-am spus la fileu, știe cât de tânăr este. Are timp să revină. E un jucător incredibil, un tip foarte amabil. 

Merită toate aplauzele, toată susținerea. Este dificil, nu știa ce să facă, dacă se se retragă sau să continue. Felicitări pentru sprijinul de luptă și pentru că a rămas pe teren până la final. Îl respect mult! Nici eu nu m-am simțit proaspăt, am mers cap la cap. Apoi a urmat un alt meci, eu am încercat să fiu prezent, concentrat. Știam că se chinuie. Nu trebuia să mă gândesc prea mult 

- Novak Djokovic, după calificarea în finală

Citește și: 

Și-au oficializat relația! Eliminat de la Roland Garros, a recunoscut că se iubește cu Paula Badosa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează