SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Reacție vehementă a lui Patrick Mouratoglou, după huiduielile de la Roland Garros: „Ne e permis, ştiţi?”

Patrick Mouratoglou
Foto: Imago
Patrick Mouratoglou Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 21:08 / Actualizat luni, 30 mai 2022 21:20

Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP) a avut parte de o atitudine ostilă din partea fanilor în meciul cu Diego Schwartzman din „optimi”, câștigat fără emoții de sârb, scor 6-1, 6-3, 6-3. Liderul ATP a fost huiduit copios pe durata întregului meci, situație cu care Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, nu este de acord.

Aflat într-o formă excelentă pe zgura pariziană, Nole nu este tratat pozitiv de publicul de la Roland Garros. Este deja foarte bine cunoscut faptul că Rafael Nadal este favoritul fanilor, ținând cont de performanțele uriașe reușite de iberic la Openul Francez.

Dragomir: „Toată conducerea lui Dinamo şi-a dorit retrogradarea” + când preconizează „Oracolul” că vor reveni roș-albii în Liga 1
DINAMO ÎN „B”
Dragomir: „Toată conducerea lui Dinamo şi-a dorit retrogradarea” + când preconizează „Oracolul” că vor reveni roș-albii în Liga 1

Patrick Mouratoglou, nemulțumit de atitudinea fanilor

Antrenorul francez nu este de acord cu modul în care a fost tratat Novak Djokovic în meciul din „optimi”, mai ales că este vorba despre un turneu de Grand Slam, iar tot ce a realizat Nole de-a lungul carierei merită mai mult respect.

„Nu are sens să-l fluierăm pe Djokovic. Dacă nu ne place, atunci avem dreptul să nu venim la meciurile lui, ne e permis, ştiţi? Dar dacă venim să urmărim meciul, trebuie să apreciem acești sportivi excepționali, spectacolul pe care ni-l oferă și să-i încurajăm. 

Este o chestiune de bun simţ. Dar probabil că acești fani sunt aceiași care, pe rețelele de socializare, insultă oamenii gratuit", a spus Mouratoglou, citat de firstsportz.

Citește și alte știri despre tenis:

VIDEO + FOTO Irina Begu s-a oprit în optimile de finală la Roland Garros! Intră în top 50 și primește un cec important

Nadal, enigmatic înainte de meciul cu Djokovic: „Poate fi ultimul meu meci la Roland Garros” » Ce le-a cerut organizatorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Trandafir
Trandafir  •  31 Mai 2022, 06:26

Nu poti avea nici o pretentie de la GSP, cea mai veche revista de sport. GSP nu are nici o legatura cu sportul. Este doar un tabloid cu poze deochiate, barfe, cancan.

MaxiP
MaxiP  •  30 Mai 2022, 21:52

Gsp, la capitolul "sporturi", ar merge zic eu și ceva din gimnastica, etapa de Cupa Mondiala la Varna, Gabi Burtănete a debutat (în sfârșit) cu titlu la sărituri în competițiile internaționale. Ioana Stanciulescu a cucerit și ea un bronz la paralele și a ocupat locul 4 la bârnă după ce a ratat chiar urcarea pe aparat. Nu de alta, dar peste 2 ani iar ne întrebam mirați ce s-a întâmplat cu gimnastica românească și un motiv este lipsa de mediatizare. Ma scuzați ca intervin pe un articol despre tenis cică, l-am luat pe ultimul de la capitolul "sporturi", cel denumit "gimnastica" fiind de altfel lamentabil și ultima știre conținând sânii lui Maroney, nu contest, frumoși, dar parca despre altceva era ideea acestei rubrici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează