SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Reacții fantastice după o partidă intensă: „Bogdan - Badosa, probabil cel mai bun meci de la Roland Garros 2021 până acum!”

Ana Bogdan. FOTO: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Ana Bogdan. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 07:20 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 10:51

Ana Bogdan (28 de ani, 102 WTA) a fost învinsă de iberica Paula Badosa (23 de ani, 35 WTA), scor 6-2, 6-7 (4), 4-6, în turul III de la Roland Garros.

Duelul Ana Bogdan - Paula Badosa a fost lăudat la unison de specialiști, fiind considerat unul dintre cele mai atractive meciuri de la ediția din acest an

Cuvintele spuse de Badosa la final sunt relevante. Iberica a rămas impresionată de nivelul etalat de Ana Bogdan în confruntarea din turul III de la Roland Garros. 

Paula Badosa: „Ana Bogdan a jucat la un nivel extraordinar”

Adversara mea a jucat la un nivel extraordinar. Într-un anumit punct al meciului, nu știam ce să fac. Mi-am propus doar să mențin și eu acel nivel și să continui să lupt până în ultimul moment. 

Uneori, când oponenta ta joacă într-o asemenea manieră, ai doar opțiunea de a continua să lupți. Asta am făcut”, a spus Badosa, conform WTA Insider.

În faza optimilor de finală, Badosa o va înfrunta pe Marketa Vondrousova (21 WTA), care a învins-o în turul III pe Polona Hercog (73 WTA), scor 6-3, 6-3.

„Probabil cel mai bun meci de la Roland Garros 2021”

Bogdan - Badosa, probabil cel mai bun meci de la Roland Garros 2021 până acum.
 - Ben Rothenberg, colaborator New York Times

Paula Badosa n-a suferit niciodată atât pentru o victorie.
 - Site-ul Marca

Cel mai tare meci de la Roland Garros 2021. Badosa a salvat o minge de meci în al doilea set, când Bogdan părea favorită să învingă. O partidă cu raliuri senzaționale!
 - Tennis Stats, pe Twitter

OK, fiți sinceri. Cine a crezut că Ana Bogdan poate juca așa? Greu să găsim un meci mai bun în acest turneu până acum, pe tabloul feminin 
- The Tennis Podcast, pe Twitter

Ana Bogdan, performanță remarcabilă la Roland Garros

 Ana Bogdan a profitat de retragerea lui Naomi Osaka și s-a calificat direct în turul 3 la Roland Garros. Sportiva din România tocmai și-a egalat cea mai bună performanță la un turneu de Mare Șlem. La Australian Open 2018 mai ajungea până în turul 3.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Ana Bogdan - Paula Badosa

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
+3 FOTO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1065808933555529
Andrei Preda  •  05 Iunie 2021, 13:23

Pacat ...A avut norocul rar sa joace cu Badosa aflata in scadere de forma si cu tot efortul fizic urias depus , luata de val , a uitat ca tre sa si foloseaxca si capul la fel ca muskii !!!

cj666
cj666  •  05 Iunie 2021, 10:30

Ce folos. The winner takes it all. Ana a fost la o minge de istorie. Dar acolo se face diferenta intre jucatoarele de top si cele de pluton.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează