SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Paula Badosa nu-și revine după eșecul cu Simona Halep: „Sunt la fel de șocată ca voi!”

Paula Badosa / Sursă foto: Guliver/Getty Images +16   FOTO
Paula Badosa / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 18:28 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 18:56

Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA) și-a găsit cu greu cuvintele la conferința de presă de la finalul meciului cu Simona Halep (30 de ani, 18 WTA), pierdut clar de jucătoarea din Spania, scor 1-6, 2-6, în „optimi” la Wimbledon. 

A patra jucătoare a fost surprinsă de nivelul extrem de ridicat etalat de Halep pe durata partidei. Simona i-a lăsat doar trei game-uri, administrându-i Paulei Badosa un nou eșec usturător, după cel de la Madrid, din urmă cu două luni. 

Iberica mai spune că oamenii din Spania au pus mult prea multă presiune pe ea și că orice comparație între ea și compatriotul Rafael Nadal e complet nejustificată.  

Paula Badosa, după înfrângerea cu Simona Halep: „Sunt la fel de șocată cum sunteți și voi”

Să joc din nou împotriva ei este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Sunt la fel de şocată cum sunteţi şi voi! Am încercat să fiu mai agresivă decât am fost în meciul cu ea de la Madrid, însă am eşuat chiar mai tare. 

Am fost puţin răsfăţaţi în Spania pentru că am avut jucători atât de buni. Este foarte multă cerere din partea oamenilor. Eşti în a doua săptămână a unui Grand Slam şi acum toţi se întreabă de ce nu câştigi. 

Şi dacă pierzi în prima săptămână, se întreabă de ce nu ajungi în a doua. Nu ştiu cum să o spun… Nu sunt Rafa Nadal şi nici nu o să fiu. Sper că într-o zi pot face ceva asemănător, dar e foarte greu, e foarte solicitant”,  a spus iberica la conferința de presă, potrivit celor de la Marca

Când se joacă Simona Halep - Amanda Anisimova în sferturile de finală de la Wimbledon 2022 + Cine transmite la TV
WIMBLEDON 2022
Când se joacă Simona Halep - Amanda Anisimova în sferturile de finală de la Wimbledon 2022 + Cine transmite la TV

Alex Corretja: „Simona Halep a fost prea bună pentru Badosa” 

Diferența dintre cele două jucătoare l-a surprins pe Alex Corretja, fost număr 2 ATP, având în vedere parcursul bun al Paulei Badosa de la ediția din acest an a Wimbledon.

„Nu m-am așteptat la asta, simțeam că Badosa juca foarte bine. Am zis «OK, poate e într-o formă bună și are șanse să joace bine», dar Simona a fost prea bună pentru ea, prea rapidă, prea agresivă. A dictat punctele, Badosa nu a găsit niciun mod să o rănească. Victoria Simonei a părut fără efort.

Jocul Simonei de picioare este mult mai bun, se mișcă rapid, cu pași mici. În schimb, Badosa este mai puternică, dar pașii săi sunt mai mari, are nevoie de mai mult timp pentru a lovi. Simona i-a luat din acest timp. Pe deasupra, serviciul Paulei nu a fost la nivel bun astăzi. Simona a făcut ce trebuie împotriva Paulei”, a afirmat Corretja la Eurosport.

+12 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Paula Badosa

Citește și alte știri din tenis: 

Câți bani și-a asigurat Simona Halep la Wimbledon 2022 » Se apropie de Venus Williams

Kyrgios, chemat în fața instanței » Riscă până la doi ani de închisoare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adi2008
adi2008  •  06 Iulie 2022, 13:40

Si noi suntem socati ca ai ajuns tocmai pe locul 4 WTA...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează