SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

Kyrgios, chemat în fața instanței » Riscă până la doi ani de închisoare

Nick Kyrgios // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Nick Kyrgios // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 14:28 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 14:56

Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP) a fost citat de un tribunal din Canberra, Australia, fiind acuzat că și-ar fi bruscat fosta iubită, Chiara Passari.

Calificat în sferturile de finală la Wimbledon, Nick Kyrgios este nevoit să se prezinte în fața instanței la începutul lunii august.

Sportivul australian a fost citat de un tribunal din Canberra, fiind acuzat că a bruscat-o pe fosta parteneră de viață. Incidentul ar fi avut loc în 2021, potrivit CanberraTimes, care citează o declarație din partea poliției locale.

Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț
INTERES
Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț

Nick Kyrgios, chemat în fața instanței pentru că și-ar fi agresat fosta iubită

Fapta pentru care Kyrgios este acuzat intră la categoria de „agresiune comună”, pedeapsa maximă în acest caz fiind 2 ani de închisoare.

Avocatul său, Jason Moffett, a confirmat că jucătorul de tenis este la curent cu acuzația: „Domnul Kyrgios ia foarte în serios această acuzație. Nu are un comentariu de făcut în această etapă a anchetei, dar în timp util vom emite un comunicat de presă”.

Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
+6 FOTO

„Să nu te spânzuri”. Conversații șocante între Kyrgios și Chiara Passari

Nick Kyrgios și Chiara Passari au avut o relație zbuciumată, pătată de infidelitate și de reproșuri violente.

La începutul lui decembrie 2021, luna în care Kyrgios ar fi agresat-o pe Chiara, aceasta a publicat câteva dintre conversațiile șocante pe care - susține ea - le-a avut cu rebelul din tenis.

În cadrul acestora, Kyrgios i-ar fi spus să „nu te spânzuri în seara asta”, „taci din gură” și „ești toxică”.

Pe plan sportiv, Kyrgios are un an destul de bun, cu 16 victorii în 22 de meciuri. S-a calificat în faza sferturilor la Wimbledon 2022, acolo unde îl va înfrunta pe Cristian Garin (locul 43 ATP).

Mai multe știri din tenis: 

Anisimova o pune în gardă pe Halep, înaintea duelului din „sferturile” Wimbledon: „Data trecută a fost un caz special”

Bookmakerii au răsturnat cotele » Cine e acum favorită la câștigarea Wimbledon 2022

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Iulie 2022, 17:41

...da... tu... de unde l sti ,ba ?...ce l ai vazut vreodata ?...ai vorbit cu el ?...esti un prost care crede orice aude si vede la tv ...eu il apreciez ca jucator de tenis ...si cred ca are o educatie aleasa ...mama lui e printesa ...nu cred ca nu l a educat ...usor va este sa apreciati un om numai de la tv ...

dinamo100
dinamo100  •  05 Iulie 2022, 16:28

Kyrgios este *** in sensul pur al cuvantului. Nu stiu daca sau cat de tare a bruscat-o pe fosta iubita, insa e clar e ca un individ agresiv, un marlan. Cei care il apreciaza probabil ca se regasesc macar partial in comportamentul lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  05 Iulie 2022, 15:10

S-a saturat lumea de sclifosite din astea care își aduc aminte după un an sau mai mulți ca au mâncat bătaie … Ba nene, io sunt total împotriva violentei domestice, deci dacă Nick a bătut-o sa suporte consecințele legale, sa primească pedeapsa maxima din partea mea. Însă asta trebuia sa o facă din capul locului, nu la a 7-a zi după Scripturi, cel mai probabil fie de ciuda ca i-a dat papucii fie ca sa primească și ea niște bani … sau ambele!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează