SPORTURI  »  TENIS  »  ILIE NĂSTASE

Pe 24 iunie au termen de divorț, dar Ilie Năstase și Ioana Simion vin cu un anunț bombă: „Fac ce simt”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 15:16 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 15:35

Un nou episod în relația tumultoasă dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion. Cei doi lasă poarta deschisă pentru o împăcare. 

  • CONTEXT: Mariajul lui Ilie Năstase, 74 de ani cu Ioana Simion s-a rupt cu scandal pe 8 ianuarie 2021. Soția s-a dus la poliție și a reclamat că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București.
  • „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, 44 de ani, conform Click.

Ioana Simion despre relația cu Ilie Năstase: „Vineri vom pleca la Paris”

„Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut. Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. 

De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare. De foarte multe ori plâng pentru că el mă face. Mă face să plâng și de bucurie, dar în ultima perioadă… În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla. 

+15 FOTO

Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc, le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Eu întotdeauna fac ce simt, intuiția nu mă păcălește. Pentru mine, cele mai importante au fost vorbele lui, mai puțin m-au interesat cadourile. (…) 

Discuții sunt în orice căsnicie, eu am încercat să le aplanez, ce s-a întâmplat în ianuarie a fost ceva ce m-a depășit, am simțit că nu pot să fac față. Toți dezamăgim mai mult sau mai puțin. Cel mai mult iubesc umorul lui. Este un om extraordinar, dar, ca fiecare, mai are și scăpări. Aș vrea să rămână așa cum este acum. Vineri vom pleca la Paris”, a declarat Ioana Simion, conform WOWbiz.

Citește și:

Ilie Năstase, la pământ: „Mi-a venit să plâng! Dacă mor la 90 de ani, ce fac?”

Câte căsnicii destrămate a adunat Ilie Năstase și cine e Alexandra, femeia alături de care a stat cel mai mult

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează