SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Pe cine vede Simona Halep drept noul star WTA: „Cori Gauff face totul să pară extrem de ușor”

Simona Halep la Australian Open 2020, foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep la Australian Open 2020, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 10:31

Simona Halep, loc 2 WTA, o vede pe amerianca Cori Gauff, 15 ani și loc 51 WTA, va fi noul star din circuitul WTA. Sorana Cîrstea a fost eliminată după o luptă teribilă cu Cori Gauff la Australian Open.

Cori Gauff are victorii importante în circuitul WTA. A trecut de Venus Williams la Australian Open, de Sorana și de Naomi Osaka, fost lider mondial, după care a fost oprită doar de compatrioata Sofia Kenin, cea care avea să câștige titlul la Antipozi.

„E incredibil cum o jucătoare de 15 ani câștigă meciuri la un Grand Slam și face totul să pară foarte ușor. Ceea ce face Cori Gauff în acest moment e fantastic. Sunt sigură că a căpătat multă încredere și cred că în curând va fi capabilă să câștige un Grand Slam", a spus Simona Halep, conform ziare.com.

1-0o conduce Simona Halep pe Cori Gauff. Cele două s-au întâlnit la Wimbledon 2019, iar scorul a fost 6-3, 6-3 pentru jucătoarea noastră

Cele mai bune lovituri ale lui Cori Gauff la Australian Open 2020

Citește și:

Simona Halep va fi imaginea unui parfum: „M-a cucerit din prima clipă” » Când se lansează produsul și cât ar urma să coste

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
simonhalep
simonhalep  •  05 Februarie 2020, 11:23

Haleapa se scuză prematur pentru bătălia pe care i-o va administra coco atunci când se vor întâlni întâiaș dată. Până atunci, haleapo, ține-te de cuvânt și participă cu echipa națională la Fedcup. V***, că vrei să fii odihnită pt olimpiadă. Mincinoaso!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează