SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Pentru ce luptă Simona Halep la Indian Wells » Premii de 8 milioane de dolari

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 19:44 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 20:58

Simona Halep (30 ani, 15 WTA) trage tare la antrenamente pentru a fi 100% pregătită la startul Indian Wells, turneu cu premii totale în valoare de 8.150.470 de dolari.

  • Turneul de la Indian Wells va începe pe 6 octombrie și se va încheia pe 17 octombrie. Partidele româncelor vor fi live pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport

Simona Halep, care a cucerit titlul la Indian Wells în 2015 și favorita numărul 11 a competiţiei, este calificată direct în runda secundă, unde o va înfrunta pe câştigătoarea partidei dintre chinezoaica Shuai Zhang şi ucraineanca Marta Kostiuk.

Pentru ce luptă Simona Halep la Indian Wells » Premii de 8 milioane de dolari
Halep a ajuns în California și se pregătește pentru Indian Wells

Indian Wells 2021: premii și puncte

  • Campion: $1,209,730/1,000p
  • Finalist: $640,000/650p
  • Semifinalist: $335,000/390p
  • Sfertfinalist: $175,000/215p
  • Optimi: $92,000/120p
  • Turul 3: $51,895/65p
  • Turul 2: $29,045/35p
  • Turul 1: $18,155/1p

S-a tras la sorți tabloul de la Indian Wells » Posibil duel rapid între Simona Halep și Emma Răducanu

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a tabloului de la Indian Wells, competiție la care participă nume importante, printre care și Simona Halep (30 ani, 15 WTA) sau Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA).

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu sunt reprezentatele României pe tabloul principal, unde se mai află și Emma Răducanu și Bianca Andreescu, jucătoare cu origini românești. Pe tablou ar mai putea ajunge și Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA), dacă va câștiga la noapte meciul din calificări, cu Lesley Pattinama Kerkhove.

Cu cine joacă româncele la Indian Wells 2021

Halep, Cîrstea, Răducanu și Andreescu au liber în turul I, în timp ce Irina Begu (31 de ani, 61 WTA) o va întâlni pe Fiona Ferro (24 de ani, 84 WTA).

În turul 2, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei meciului Marta Kostyuk – Shuai Zhang, iar Sorana Cîrstea va avea un duel cu Ann Li sau Misaki Doi. Emma Răducanu, aflată la primele meciuri după US Open, o va întâlni în turul II pe Maria Camila Osorio Serrano sau pe Aliaksandra Sasnovich.

Pentru ce luptă Simona Halep la Indian Wells » Premii de 8 milioane de dolari
Pentru ce luptă Simona Halep la Indian Wells » Premii de 8 milioane de dolari

Posibil duel Simona Halep – Emma Răducanu la Indian Wells

Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași parte de tablou și s-ar putea întâlni în turul III al competiției. Ar fi primul meci între Simona și campioana de la US Open, cea care a recunoscut că Halep este una dintre jucătoarele sale preferate.

Câștigătoarea acestui meci va avea parte de încă un duel tare în runda următoare, putând să joace cu Petra Kvitova sau Victoria Azarenka.

Pe partea Simonei Halep de tablou se mai află nume ca Elina Svitolina (favorita 4), Belinda Bencic (8) sau Iga Swiatek. Pe partea superioară, principalele jucătoare sunt Karolina Pliskova (1), Barbora Krejcikova (3), Garbine Muguruza (5).

Pentru ce luptă Simona Halep la Indian Wells » Premii de 8 milioane de dolari
Emma Răducanu // FOTO: Imago

Revine Kim Clijsters

Belgianca Kim Clijsters (38 de ani) se află pe tabloul principal după ce a primit un wild card. Campioană la Indian Wells în 2003 și 2005, Kim, de patru ori câștigătoare de Grand Slam, a revenit în circuit în 2020 după ce în 2012 s-a retras, ca urmare a problemelor medicale. A participat la trei turnee, dar a fost eliminată de fiecare dată în prima rundă.

Citește și: 

Emma Răducanu, antrenament cu o jucătoare din România la Indian Wells » Ce mesaj a publicat britanica

Aryna Sabalenka, out de la Indian Wells: depistată pozitiv cu COVID-19 » În martie spunea că nu are încredere în vaccin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează