SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Performanţă extraordinară! Mergea se califică in extremis la Turneul Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 14:35

Florin Mergea şi Rohan Bopanna şi-au asigurat biletele pentru Turneul Campionilor de la Londra chiar la ultimul meci de la Paris.

Cei doi trebuiau să spere că Pospisil şi Sock nu vor cîştiga finala din capitala Franţei împotriva lui Dodig şi Melo.

Şi nu au făcut-o chiar dacă au obţinut lejer primul set, scor 6-2. Dodig şi Melo s-au trezit, au egalat la seturi, scor 6-3, iar în maxi-tiebreak nu au avut mari probleme.

Aceştia au cîştigat 10-5 şi le-au permis lui Mergea şi Bopanna să meargă la Turneul Campionilor care va începe peste o săptămînă. Pentru român este chiar prima participare la această competiţie.

La dublu mai sînt calificate încă 7 echipe: Bob Bryan/Mike Bryan, Jean-Julien Rojer/Horia Tecău, Jamie Murray/John Peers, Ivan Dodig/Marcelo Melo, Simone Bolelli/Fabio Fognini, Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut și Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  08 Noiembrie 2015, 15:08

intradevar...conditia absolut necesara era sa spere...daca nu sperau..nu se calificau..indiferent de rezulatul finalei..Intradevar..jurnalistica de 2 lei... si cica presa ar trebui sa fie a 3-a putere in stat,,..pai cu agarici de astia??

plischi
plischi  •  08 Noiembrie 2015, 15:06

la romani "moartea caprei vecinului" a functionat mai mereu.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 Noiembrie 2015, 15:03
Postat de valiza.epo pe 08 Noiembrie 2015, 14:47

Bafta! Dar aveti un titlu *** Performanta extraordinara a lui Mergea! Au pierdut... ceilalti!!

Daca reusesti la un concurs de admitere (dau un exemplu) o faci pentru ca ai stiut sa rezolvi mai multe subiecte decat cei care-au picat sau pentru ca acestia n-au rezolvat la fel de multe subiecte ca si tine? Intelegi, sper, ca simpla infrangere a lui Pospisil/Sock era insuficienta pentru calificarea lui Mergea daca nu erau punctele cucerite anterior. Mergea joaca impreuna cu Bopanna de fix 7 luni si o saptamana (inceputul lui aprilie). Au si fost adversari in acest an, la Rotterdam (a castigat Mergea, in cuplu cu Inglot). E drept ca nici Pospisil/Sock n-au jucat prea mult impreuna dar au prins cel putin 3 turnee importante pana in aprilie: AO, IW, Miami. Cu cele 3 luni in plus la care va trebui sa adaugam inca o luna intre US Open si turneul de la Viena (timp in care la Matersul de la Shanghai Bopanna a facut dublu cu Kubot - nu am aflat nici acum motivul acelei pauze) cred ca Mergea nu avea emotii. In sfarsit...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează