SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Eugenie Bouchard a rezistat doar un set la Transylvania Open: „Urăsc să fac asta!”

FOTO: Twitter @TransylvaniaOpn
FOTO: Twitter @TransylvaniaOpn

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 21:07 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 21:12

Eugenie Bouchard (28 de ani, 443 WTA) a părăsit Transylvania Open încă din primul tur, abandon în fața ucrainencei Anhelina Kalinina (25 de ani, 45 WTA). Jucătoarea din Canada pierduse primul set, scor 3-6.

  • Anhelina Kalinina, cel mai bine clasată jucătoare rămasă în turneu, va juca în turul secnd împotriva belgiencei Ysaline Bonaventure (126 WTA).

Eugenie Bouchard a rezistat doar un set în Polivalenta din Cluj-Napoca. Cu un bandaj mare pe coapsa dreaptă, finalista de la Wimbledon 2014 a opus rezistanță până la scorul de 3-3. Din acel punct, Kalinina a preluat controlul și a închis setul în 55 de minute.

Eugenie Bouchard, abandon la Transylvania Open: „Urăsc să fac asta!”

„Sunt dezamăgită să îmi închei aventura în România într-un astfel de mod. Chiar mi-a plăcut să fiu în Cluj. Din păcate, am suferit o ruptură musculară la coapsă zilele trecute. UN RMN efectuat ieri mi-a dat speranțe, nu am găsit nimic grav. Am încercat să joc, dar durerea s-a accentuat cu fiecare schimb. 

Ca să evit o accidentare mai gravă, am considerat că trebuie să mă retrag. Urăsc să fac asta, mi-aș fi dorit un parcurs mai lung aici. Sper să revin!”, a transmis Eugenie Bouchard, potrivit paginii oficiale de Twitter a competiției.

Eugenie Bouchard s-a distrat la Transylvania Open

Eugenie Bouchard a vorbit la superlativ despre Cluj-Napoca. A vizitat orașul, s-a bucurat de bucatele tradționale românești, iar la petrecerea jucătoarelor de la Transylvania Open a atras toate privirile.

+3 FOTO

VIDEO De ce nu s-a mai prezentat Emma Răducanu la Transylvania Open 2022

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Imagini dezolante în Polivalenta din Cluj-Napoca » Tenis cu tribunele goale la Transylvania Open

VIDEO Ucraineanca Dayana Yastremska, victorie emoționantă la Transylvania Open: „Am văzut știrile de acasă, nu a fost o zi ușoară! Mulțumesc, România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează