SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Planurile Simonei Halep pentru 2018: "Nu mă gândesc la Serena și Azarenka. Mă focusez pe altceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 18:11

Simona Halep a vorbit despre anul 2017, pe care l-a terminat pe primul loc în clasamentul WTA. De asemenea, a comentat și posibilele reveniri ale Serenei Williams și Victoriei Azarenka în circuit. 

"Nu e uşor nici să ajungi numărul 1 şi nici să te menţii acolo. Nu ştiu cum va fi (n.r. anul viitor), pentru că abia am ajuns pe locul 1. Pot să vă spun la anul, pe vremea asta. Va trebui să fiu şi mai constantă decât anul acesta. Dar sunt aptă pentru a munci, cu siguranţă voi da totul să fiu printre primele!

Nu mă gândesc la aceste două sportive (n.r. Serena Williams şi Victoria Azarenka). Bineînţeles că sunt foarte puternice şi cu siguranţă Serena va fi la fel de bună dacă se întoarce.

Azarenka este o jucătoare puternică şi a arătat că poate să revină. A mai făcut-o o dată, aşa că poate cu siguranţă să o facă, dacă îşi doreşte acest lucru. Dar drumul meu este drumul meu şi eu mă focusez pe mine. Pe faptul că trebuie să progresez mai mult şi pe ce trebuie să fac ca să fiu mai bună", a declarat Simona Halep pentru TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
helena
helena  •  29 Noiembrie 2017, 21:15

"focusez", "primejdiu"....cuvinte romanesti????

maradona5
maradona5  •  29 Noiembrie 2017, 18:54

Iar face furori la Grand Slamuri, o bat alea de pe locul 100 si ceva de buna ce e

catalynn2
catalynn2  •  29 Noiembrie 2017, 18:47

Sa spunem poate si ca aproape sigur nu va participa la partida de la Cluj cu Canada pt a face bani si puncte in Rusia, la St. Petersburg :-)))) Astept cu interes crizele de isterie ale haterilor :-)))) Buhahahaha! :-))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează