SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Pliskova, de neoprit după două meciuri în aceeași zi: "Mai am ceva energie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 20:12

Cehia a cîștigat cu 3-2 la general întîlnirea cu România și s-a calificat în semifinalele Fed Cup.

În proba decisivă de dublu, cehoaicele s-au bazat pe Strycova și Pliskova, ultima venind după meciul cîștigat în fața Monicăi Niculescu în trei seturi.

"Mai am ceva energie, însă trebuie să o spun că a fost foarte dificil. Barbora m-a ajutat foarte mult", a spus Pliskova la Dolcesport.

"Mă bucur că am reușit să aducem punctul decisiv" Barbora Strycova

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Februarie 2016, 08:15

fie si pentru simplul fapt CA SI-A ASUMAT PARTIDA DE DUBLU dupa meciul cu M. Niculescu spune foarte multe despre INCREDEREA pe care o are in fortele proprii . Mentalitatea de a-si asuma responsabilitati, o mentalitate formata din copilarie , la capitolul asta pierdem si vom mai pierde inca ceva timp

944411242314712
Marius Catalin Sandu  •  07 Februarie 2016, 21:49

Treaba e clara cu ale noastre in tenisul feminin. Maxim de locul 3-4 suntem . Sa ne bucuram ca au ajuns si pana acolo. Locul unu nu ai cum sa le iei acestor atlete desavarsite si bine lucrate la sala , in gen Serenei, Sharapovei sau a acestor cehoaice, care numai prin inaltime si puterea serviciului sau a loviturilor plate in forta au castigate un set dinainte de meci in fata a lor noastre care se chinuie sa fuga pe teren pana la epuizare . Au fost si exceptii , dar rar. Clasamentele spun totul. Sa se apuce de sala si TRX uri ceva, sa plezneasca mingile cand trebuie, sa schimbe loviturile astea plouate si facil de ghicit.

mobilajucarii
mobilajucarii  •  07 Februarie 2016, 21:35

Fata e senzationala, se bucura de o sanatate si o rezistenta fizica mai rar intalnite. Cred ca dintre fetele de la varf ea are cel mai mare numar de turnee jucate. E drept ca stilul ei de joc nu o uzeaza fizic atat de mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează