SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Povestea horror cu Anett Kontaveit, adversara Simonei Halep la Australian Open: „Ceva a scăpat repede de sub control, m-au sunat de la spital”

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 08:31

Simona Halep, 28 de ani, finalista din 2018 de la Australian Open, are două victorii clare în fața estoniencei Anett Kontaveit, dar ambele meciuri au fost în 2017. Cele două se înfruntă miercuri, de la ora 02:00, în sferturi, meci transmis de Eurosport. 

„E puternică. Eu sunt aici pentru a înfrunta orice provocare pe care o primesc. Nu mă gândesc negativ la joc. Vreau să fiu pe teren și să dau ce am mai bun. E tot ce am în minte”, a declarat Halep, număr 3 WTA, despre înfruntarea cu estonianca. 

locul 14 WTAa fost Anett Kontaveit anul trecut

Anett Kontaveit și suferința din 2019: „Am primit telefon că e la spital”

Adversara Simonei a trebuit să-și încheie prematur sezonul anterior. Ea urma să joace contra Belindei Bencic în turul al treilea la US Open 2019, dar a avut o infecție internă foarte serioasă. „Ceva care a scăpat repede de sub control”, a povestit cunoscutul Nigel Sears, antrenorul lui Anett, socrul lui Andy Murray și cel care a lucrat cu Ana Ivanovici, Daniela Hantuchova și Amanda Coetzer de-a lungul anilor. 

„Am primit un telefon de dimineață, că este în spital. Apoi a suportat o procedură chirurgicală pentru îndepărtarea unui abces intern. Nu a putut face nimic timp de trei sau patru luni, a pierdut multe kilogame. A fost dezamăgitor, jucase bine în turneele din vară", a explicat antrenorul lui Kontaveit. 

+16 FOTO

Citește și:

Conflictul legendelor! John McEnroe, declarații grobiene despre Margaret Court: „Ce să facă cu mătușa lor nebună? Serena, te rog să o depășești”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 10:38

?!?!?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close