SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Poza zilei // Marius Copil, antrenament alături de marele Roger Federer » „El învață de la tine, nu?” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 13:55

Marius Copil (28 de ani, 73 ATP) a postat azi pe Twitter o poză cu marele Roger Federer (37 de ani, 5 ATP), iar în descriere a scris „Învățând de la cel mai bun”.

Fotografia a devenit virală pe site-urile de socializare, adunând rapid like-uri, iar un fan mai îndrăzneț i-a comentat amuzat: „Presupun că el învăța de la tine, nu?”.

Săptămâna trecută, cei doi sportivi s-au antrenat împreună la Dubai.

copil roger

Marius Copil trece printr-o pasă proastă. Joi, românul a pierdut pentru a noua oară în cele 13 partide jucat anul acesta. Sportivul a fost învins categoric de spaniolul Albert Ramos Vinolas, scor 4-6, 2-6, în primul tur al turneului ATP Masters 1.000 de la Miami.

2finale ATP a jucat Marius Copil în carieră, la Sofia și la Basel

Citește și:

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG // GALERIE FOTO Halep înfruntă jucătoarea cu cele mai multe tatuaje din circuit, în turul 3 la Miami!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mihnea74
mihnea74  •  23 Martie 2019, 14:17
Postat de liviu79pit pe 23 Martie 2019, 14:13

Cam asta e valoarea lui Copil. De sparring ! Un labil psihic! El si cu Begu frizeaza penibilul cand e vorba sa piarda dupa ce au avantaj masiv in meciuri!

Eu zic ca doar au nevoie de antrenori buni.Doar sa vazut anul trecut ce rezultate incredibile alaturi de Pavel.Au nevoie de antrenori de mental ca fizic si tehnic sunt bine

liviu79pit
liviu79pit  •  23 Martie 2019, 14:13

Cam asta e valoarea lui Copil. De sparring ! Un labil psihic! El si cu Begu frizeaza penibilul cand e vorba sa piarda dupa ce au avantaj masiv in meciuri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează