SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG // GALERIE FOTO Halep înfruntă jucătoarea cu cele mai multe tatuaje din circuit, în turul 3 la Miami!

FOTO: Instagram +14   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 10:49

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o înfruntă duminică, la o oră ce va fi anunțată ulterior, pe slovena Polona Hercog (28 de ani, 93 WTA), în turul 3 al turneului de la Miami. Hercog e jucătoarea cu cele mai multe şi mai expresive tatuaje din circuitul feminin.

  • Perechea Simona Halep/Julia Goerges debutează sâmbătă în proba de dublu, în al treilea meci de pe terenul cu numărul 6. Adversare sunt Kristina Mladenovic și Timea Babos.

Ceas, trandafir, lampă, craniu, aripi, un chip înlăcrimat, cifre romane, toate şi-au găsit loc mai ales pe braţul drept al slovenei, desenele adăugându-se de la lună la lună şi ajungând aproape de umăr. Hercog mai are tatuaje şi pe ceafă şi pe gât, în partea stângă. 

 

Polona Hercog a pierdut în calificările de la Miami împotriva nemțoaicei Laura Siegemund (108 WTA), dar a beneficiat de abandonul ucrainencei Lesia Tsurenko și a avansat în turul 2 din postura de lucky loser. A profitat și a eliminat-o pe japoneza Misaki Doi (112 WTA), scor 7-6, 6-4.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-1, 6-3 // VIDEO Victorie fulger! Simona e în turul 3 la Miami după o prestație splendidă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
pittt
pittt  •  23 Martie 2019, 22:20
Postat de klauz pe 23 Martie 2019, 18:40

Polona, da-i halepei cu terenul in cap! Esti o tipa frumoasa, inalta, blonda, dar mai sterge din tatuajele alea ca-ti urateste pielea. Tatuaje isi fac mai mult aia cu bube pe piele, ca halepa, dar tu ai o piele neteda, nu ai nevoie de ele.

Pana una alta Simona i-a dat cu terenul in cap frumusetii de Babos. La dublu !!!!

klauz
klauz  •  23 Martie 2019, 18:40

Polona, da-i halepei cu terenul in cap! Esti o tipa frumoasa, inalta, blonda, dar mai sterge din tatuajele alea ca-ti urateste pielea. Tatuaje isi fac mai mult aia cu bube pe piele, ca halepa, dar tu ai o piele neteda, nu ai nevoie de ele.

kautz
kautz  •  23 Martie 2019, 15:30
Postat de para.para pe 23 Martie 2019, 12:10

Poporul roman are mari carente la mentalitate. Poporul roman e singurul popor de pe planeta asta care face dragoste, nu $€X. Inapoiatilor.

și tu sti care este diferenta dintre sex si dragoste, "INAINTATULE"?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează