SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Precizări de la New York » US Open s-a putea desfășura fără public!

Binaca Andreescu este campioana de anul trecut de la New York FOTO Guliver/GettyImages
Binaca Andreescu este campioana de anul trecut de la New York FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 11:26

US Open s-ar putea desfășura fără spectatori! Organizatorii lucrează la mai multe scenarii pentru al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, dar exclud varianta mutării lui la o altă dată sau într-un alt loc.

Tenisul la nivel mondial este suspendat până pe 13 iulie, însă tot mai multe voci spun că în acest an nu se va mai disputa niciun turneu. Cu toate acestea, organizatorii de la US Open au emis un comunicat în care își reafirmă intenția de a ține competiția la datele stabilite, 31 august-13 septembrie, și la New York în complexul de la Flushing Meadows. 

Precizarea lor vine după ce mai multe publicații au scris că al patrulea turneu de Mare Șlem al anului ar putea avea loc la Indian Wells sau în luna decembrie. „Obiectivul nostru este să-l putem organiza în New York, în perioadă prevăzută de la început în calendar”, se arată în comunicat.

Fără spectatori la US Open?

Cu toate acestea ei sunt conștienți de situația globală, dar și de cea din SUA. „Recunoaștem că traversăm o perioadă plină de incertitudini și nu știm cum va evolua această pandemie în următoarele săptămâni. În fiecare zi ne gândim ce e de făcut cu turneul, dar ideea de până acum este să ținem turneul în condiții normale. Scenariul ca întrecerea să se desfășoare fără spectatori este și el luat în calcul”.

De asemenea se mai precizează că o decizie clară va fi luată la mijlocul lunii iunie. „Cel mai important lucru de știut este că orice hotărâre vom lua o vom face în ideea de a garanta sănătatea și siguranța tuturor celor implicați”

Dintre cele patru turnee de Mare Șlem din 2020 doar Australian Open s-a jucat, Roland Garros s-a amânat pentru toamnă, iar Wimbledon a fost anulat. 

57,2 milioanede dolari au fost premiile totale la ediția de anul trecut la US Open

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep e un fenomen! Caracterizare EMOȚIONANTĂ din partea unei foste jucătoare: „Eu am plâns cel mai mult pentru ea după acel meci”

Nick Kyrgios îl contrazice pe Dominic Thiem: „Nu înțelege cum stau lucrurile!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează