SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep e un fenomen! Caracterizare EMOȚIONANTĂ din partea unei foste jucătoare: „Eu am plâns cel mai mult pentru ea după acel meci”

Simona Halep și un triumf care va rămâne în istorie. foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep și un triumf care va rămâne în istorie. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 13:41

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) e una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuitul feminin. Românca și-a făcut multe prietene în vestiar și a lăsat o impresie foarte bună în rândul unor legende precum Chris Evert sau Martina Navratilova. 

Acum, a venit rândul ca o altă jucătoare retrasă, slovaca Daniela Hantuchova, să vorbească în termeni laudativi despre Simona Halep. 

Hantuchova, 37 de ani, fost număr 5 mondial, a mărturisit în cadrul unui podcast că a plâns fără oprire după ce triumful istoric reușit de jucătoarea noastră în 2018, la Roland Garros, când a învins-o pe Sloane Stephens și și-a adjudecat primul trofeu de Mare Șlem al carierei.

Daniela Hantuchova: „Eu am plâns cel mai mult pentru Simona Halep”

„Știu că trebuie să fiu neutră când sunt la televiziune, dar, după ce a câștigat Roland Garros, cred că toată lumea care iubește tenisul a plâns! Dar eu am plâns cel mai mult! Nu vă puteți imagina cât am facut-o!

Faptul că Simona a ajuns să câștige un trofeu de Grand Slam este un moment atât de fericit inclusiv în viața mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei”, a povestit volubila Daniela Hantuchova, o jucătoare extrem de apreciată în vestiar. 

Daniela Hantuchova: „E greu de descris ce înseamnă Simona Halep în România”

Daniela Hantuchova, fostă semifinalistă la Australian Open în 2008 și câștigătoare a FED Cup în 2002, a putut resimți pe propria-i piele fenomenul social pe care Simona Halep îl reprezintă în România. 

Simona Halep e un fenomen! Caracterizare EMOȚIONANTĂ din partea unei foste jucătoare: „Eu am plâns cel mai mult pentru ea după acel meci”
  • Daniela Hantuchova. Sursă foto: Instagram

Ea a participat în vara lui 2019, alături de Halep, carismaticul Fabio Fognini și  Marius Copil, la Sports Festival, un eveniment spectaculos găzduit în „Polivalenta” din Cluj, la care a luat parte inclusiv Darren Cahill.

„E greu de descris în cuvinte ce înseamnă Simona în România. Eu sunt probabil cel mai mare fan al ei. Când am vizitat-o în România m-am simțit probabil cel mai bine. Nu înțelegi presiunea la care Simona a fost supusă în toți acești ani până nu ajungi în România” - Daniela Hantuchova

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din tenis:

SPECIAL GSP. Mituri și realități în tenis » De ce clachează jucătorii în momentele cheie? 3 exemple celebre, cu Simona Halep, Federer și Nadal în prim-plan

Simona Halep, noi declarații despre inițiativa revoluționară a lui Roger Federer: „Bărbații și femeile ar trebui plătiți la fel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
florin_kesu
florin_kesu  •  01 Mai 2020, 16:43

Dupa poza de la comentariu credeam ca esti un tip cu capul pe umeri ,dar se pare ca m-am înșelat. Fenomen meteo este in capul tau. Sau poate tu esti ceva fenomen necunoscut publicului

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  01 Mai 2020, 15:49

Fenomen meteo?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează