SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Prețul umilinței » Suma COLOSALĂ pentru care Simona Halep s-a făcut de râs în China

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 14:03

Simona Halep, locul 1 WTA, a avut două turnee de coșmar în Asia. A pierdut în turul II la Wuhan, 0-6, 5-7 cu Dominika Cibulkova, locul 30 WTA, și a abandonat în turul I la Beijing, după ce Ons Jabeur, locul 113 WTA, câștigase primul set, 6-1. În ambele partide, jucătoare noastră a acuzat probleme la spate.

Și înainte de debutul la Wuhan, Simona Halep a acuzat probleme la spate, părăsind antrenamentul mai devreme. (Detalii aici). "Ultimele 24 de ore au fost dificile", spunea Halep înainte de meciul cu Dominika Cibulkova.

Cu toate că a acuzat probleme după meciul cu Cibulkova, Halep a intrat pe teren și la Beijing, rezistând doar un set și arătând că are mai probleme medicale și că nu este la cel mai înalt nivel. De ce a făcut-o?

27.057.715 $a câștigat Simona Halep în carieră, din tenis, sumă la care se va adăuga bonusul de 1 milion de dolari

Bonus de 1 milion de dolari

Prin participarea la cele două turnee din Asia, Simona și-a asigurat un bonus important: 1 milion de dolari. Regulamentul WTA precizează că o sportivă care termină precedentul sezon pe primul loc și care participă toate turneele Premier Mandatory și Premier 5 dintr-un singur sezon, primește 1 milion de dolari!

O jucătoare primește 450.000 de dolari doar pentru participările la toate turneele Premier Mandatory și alți 450.000 de dolari pentru cele din Premier 5, plus un bonus de 100.000 de dolari pentru prezența la toate aceste 9 turnee.

După cele două competiții din China, Simona a bifat prezența la toate turneele Premier Mandatory și Premier 5 din acest sezon, urmând să încaseze premiul de 1 milion de dolari!

2 ore a stat Simona Halep pe teren la ultimele două turnee

1.834.034 $a încasat Simona Halep după rezultatele obținute la turneele Premier Mandatory și Premier 5 

Turnee Premier 5

Turneu  Premiu
Cincinnati 262.364 dolari
Montreal 519.480dolari
Roma 314.247 dolari
Doha 147.750 dolari
Wuhan 14.745 dolari

Turnee Premier Mandatory

Turneu  Premiu
Madrid 176.368 dolari
Miami 47.170 dolari
Indian Wells 327.965 dolari
Beijing 23.945 dolari

Citește și: "Și-a bătut joc de organizatori și de fani" » Simona Halep, distrusă după abandonul de la Beijing!

Playtech: Cu ce bărbat s-a întâlnit Simona Halep în weekend. Îl știm de la Antena 1


Comentarii (94)
christiano0
christiano0  •  01 Octombrie 2018, 15:19

Penibila prima pagina din ziar azi. Nenorocitii astia de la Gazeta au murdarit imaginea Simonei in toata Romania cu editia de azi. Daca as fi in locul ei i-as da in judecata pentru titlul insinuant pe care l-au dat. Eu cand am citit mi-am facut tot felul de filme in cap. Pe varianta online avem explicatia: Simona primeste un bonus la sfarsit de an de 1 milion de € din partea WTA daca participa la toate turneele Premier dintr-un an. Cum deja participase cu brio la 8 dintre ele, ce rost avea sa rateze banii din cauza ca la ultimul turneu nu era fit ????? Crocodilul ala de Geambasu ( ca sa dau doar un exemplu, dar mai sunt multi morti de foame in redactia aia)..... asa ar fi procedat ?! S-ar fi dus la medicul de familie sa ceara scutire si sa piarda banii ? Ei se duc si scuipa mizerii la TV pe cateva milioane....de lei vechi !!

braveheartro
braveheartro  •  01 Octombrie 2018, 14:05

Cine s-a găsit să scrie asta. ”Jurnaliștii” de la G(igi)SP care și-ar vinde sufletul pentru o shaorma cu de toate. Ipocrizia distruge România!

1155088387981194
Mircea Sarbu  •  01 Octombrie 2018, 10:22

Felicitări Halep ,acum nu știu dacă e problemă de sănătate sau doar o mamipulare cu muuulte zerouri €€€ pentru casele sportive care te vedeau favorite ,dar un lucru sunt sigur €€€€.Daca ai ocazia din partea mea îți urez să-l ajungi pe ,,nea Ion Țiriac" 1 Tu ai ajuns prin muncă unde ești 2 Numai tu ști de câte ori ai aruncat ,,racheta"la antrenamente că nu aveai poftă de antrenamente. 3.Sincer datorită ție toată România ar trebui să-ți mulțumească că aduci o imagine bună Țări, că și așa suntem vai și amar prin Europa . Dacă chiar ai probleme de sănătate, ai grijă că nu e de joacă, mulți sportivii sau accidentat grav la antrenamente ,pe teren sau prin concediu :Michael Schumacher . Dacă ai ocazia ia și zeci de milioane de dolari nu te mulțumi doar cu unu doar așa ca să mai scapi și tu din ,,fanii" ăștia care te critică, nu că ei nu ar face la fel ,da na așa e românul, ciuda și invidia e mare Simona ;) Eu unu ma mîndresc cu țara Românească da îmi e rușine sincer unde a ajuns. Pace tuturor

Vezi toate comentariile (94)
Comentează