Comentarii (94)
christiano0  •  01 Octombrie 2018, 15:19

Penibila prima pagina din ziar azi. Nenorocitii astia de la Gazeta au murdarit imaginea Simonei in toata Romania cu editia de azi. Daca as fi in locul ei i-as da in judecata pentru titlul insinuant pe care l-au dat. Eu cand am citit mi-am facut tot felul de filme in cap. Pe varianta online avem explicatia: Simona primeste un bonus la sfarsit de an de 1 milion de € din partea WTA daca participa la toate turneele Premier dintr-un an. Cum deja participase cu brio la 8 dintre ele, ce rost avea sa rateze banii din cauza ca la ultimul turneu nu era fit ????? Crocodilul ala de Geambasu ( ca sa dau doar un exemplu, dar mai sunt multi morti de foame in redactia aia)..... asa ar fi procedat ?! S-ar fi dus la medicul de familie sa ceara scutire si sa piarda banii ? Ei se duc si scuipa mizerii la TV pe cateva milioane....de lei vechi !!

braveheartro  •  01 Octombrie 2018, 14:05

Cine s-a găsit să scrie asta. ”Jurnaliștii” de la G(igi)SP care și-ar vinde sufletul pentru o shaorma cu de toate. Ipocrizia distruge România!

Mircea Sarbu  •  01 Octombrie 2018, 10:22

Felicitări Halep ,acum nu știu dacă e problemă de sănătate sau doar o mamipulare cu muuulte zerouri €€€ pentru casele sportive care te vedeau favorite ,dar un lucru sunt sigur €€€€.Daca ai ocazia din partea mea îți urez să-l ajungi pe ,,nea Ion Țiriac" 1 Tu ai ajuns prin muncă unde ești 2 Numai tu ști de câte ori ai aruncat ,,racheta"la antrenamente că nu aveai poftă de antrenamente. 3.Sincer datorită ție toată România ar trebui să-ți mulțumească că aduci o imagine bună Țări, că și așa suntem vai și amar prin Europa . Dacă chiar ai probleme de sănătate, ai grijă că nu e de joacă, mulți sportivii sau accidentat grav la antrenamente ,pe teren sau prin concediu :Michael Schumacher . Dacă ai ocazia ia și zeci de milioane de dolari nu te mulțumi doar cu unu doar așa ca să mai scapi și tu din ,,fanii" ăștia care te critică, nu că ei nu ar face la fel ,da na așa e românul, ciuda și invidia e mare Simona ;) Eu unu ma mîndresc cu țara Românească da îmi e rușine sincer unde a ajuns. Pace tuturor

Ciara Gheorghe  •  01 Octombrie 2018, 09:03

Si ce ati vrea carcostasi sprinteri dupa rating. Vred ca voi asa cum va stiu mandri si corecti nu ati fi intrat pe teren. Voi care sunteti in stare de orice ineptii numai pentru sfantul rating pentru care prostiti poporul. RUSINEEEEEEEEEEE voua ingratilor.

ecucu  •  01 Octombrie 2018, 08:26
Postat de titiduru22 pe 01 Octombrie 2018, 07:02

*** de serviciu la post !

Curat murdar coane Tihi cum insfaca milionul! Spre nelinistea ipocritilor.

titiduru22  •  01 Octombrie 2018, 07:02

*** de serviciu la post !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Peter Tudosio  •  01 Octombrie 2018, 06:51

#AUTOR.....ma LOSER...daca aveai niste testicole ati punerai numele pe acest gunoi de articol, dar pariez ca pretul umilintei tale nu e mai mult de 30 de euro!! Faceai mai mult daca ai spalai masinile Simonei!! nu exista un SIGUR articol, comentariu in presa STRAINA care o insulta pe Simona dupa aceste 2 turnee, pentru ca ei, contrar unui cocalart roman ca tine, o cred pe Simona ca a fost accidentata!! A crezu ca se poate reface, dar daca nu esto 100%..nu ai nici o sansa contra acesator jucatoare in forma si cu dorinta sa o bata pe NO1 mondial!! Putea sa se retraga inainte de Beijing, dar sint niste chestii contractuale pe care un crrretin afon ca tine nu le intelege! In plus, care arata cit de pe fara esti, ea nu a cistigat in Millionul bonus, trebuie sa joace si la Moscova pentru el! Iar daca nu se duce la Moscova, risca o amenda mare din partea WTA! Nu prea are de ales! Dar de unde sa stie un *** anonim ca tine 'Fara nume'..care se ascunde ca un las in spatele unui gunoi de articol!! ***, Simona cheltuieste o avere carind dupa ea o echipa de 5-6 persoane, avion, hotel, etc..plus salariile...deci e evident ca nu pierde dinadins!! Simona are numai 1:68m,, bbboule, e predispusa sa se accidenteze mai des decit haleteroflele alea cu care se bate ea pe teren!! Plus,.Simona poate sa se retraga maine, nu are de ce sa-i fie rusine , e pe locul 1 mondial, cccretinule, si a cistigat 18 turnee, dintre care unul de GS!! 99% din WTA nu vor cistiga un turneu,niciodata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Lili Real  •  01 Octombrie 2018, 01:31

Gazetarul, ești chiar prost!

Deliu Gabriel  •  01 Octombrie 2018, 00:28
Postat de Mihaela Iorga pe 30 Septembrie 2018, 23:40

Lasati-o în pace hienelor sa va fie rusine ; voi ce a-ți fi facut in locul ei

Un articol dezonorant pentru GSP, apropo de titlu. E simplu, Simona are un fizic (poate şi un psihic) firav, care o trădează, cu atât mai des cu cât ea face eforturi mai mari. Se întâmplă şi la alte jucătoare mult mai dotate, pentru că toate joacă la limita de rezistenţă a organismului. E posibil să urmeze un coborâş. Oricum va veni, mai devreme sau mai târziu. Care e problema voastră, complexaţilor? Un sportiv e umilit dacă fură, dacă nu respectă regulile jocului. Dacă pierde, cu orice scor, nu. Asta e regula de baza a sportului. De aceea e sport. Cinste învingătorilor, onoare învinşilor! E ruşinos pentru o publicaţie de sport să nu ştie şi să nu promoveze acest lucru. E degradant! E umilitor pentru voi, gazetarii lui peşte prăjit, care nu aveţi decât câteva vizualizări (prea multe!), pentru că nu sunteţi profesionişti. Iar comentatorii din subsol, plini de ură (ca şi "ziaristul" de aici, de altfel) care nu au pus racheta de tenis în mână şi nu cunosc decât "priza" acelei mici chestii pe care o au degeaba în pantaloni (dar pe aceea, vai, o cunosc mult prea bine!) ar trebui să se abţină, nu reuşesc decât să se arate pe ei, în toată hidoşenia!

Mihaela Iorga  •  30 Septembrie 2018, 23:40

Lasati-o în pace hienelor sa va fie rusine ; voi ce a-ți fi facut in locul ei

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 10
Comentează