SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după scandalul de la US Open + Cazul similar al lui Andy Murray

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 18:27

Mihaela Buzărnescu, numărul 21 mondial, a făcut azi încă o rezonanță magnetică și precizează că recuperarea merge bine.

În legătură cu cele reclamate de jucătoarea luxemburgheză Mandy Minella, ea a spus: "Cred că ar trebui să se adreseze WTA și ITF, pentru că eu am respectat recomandările lor. De la ei vor primi răspunsurile care o vor lămuri asupra situației. Eu mi-am dorit mult să joc la US Open și am făcut eforturi pentru recuperare".

  • Mihaela Buzărnescu (21 WTA) și-a anunțat oficial retragerea de la US Open cu două ore înaintea primului meci, iar Mandy Minella (144 WTA), jucătoare din Luxemburg, acuză că românca a procedat așa premeditat, pentru a încasa o parte din banii oferiți de turneu. Detalii AICI!
  • Buzărnescu s-a accidentat la gleznă la Montreal, în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns Detalii AICI!

Mandy Minella // Foto: Guliver/Getty Images

Murray – caz similar

Anul trecut, Andy Murray s-a retras de la US Open cu două zile înainte de începerea turneului, dar după ce se făcuse tragerea la sorți, motivul fiind accidentarea la șold care îl apăsa încă dinainte de Wimbledon. El urma să-l întâlnească în primul tur pe americanul Tennys Sandgren, dar a anunțat că nu poate juca, în ciuda faptului că a încercat.

Fiind cap de serie, s-a procedat la o repoziționare a a favoriților pe grila principală. "Nu-l învinuiesc pe Murray, a așteptat cât a putut de mult să vadă dacă șoldul reacționează pozitiv", a spus atunci John McEnroe.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Septembrie 2018, 12:28

am mai spus-o si alta data ,avem in sange noi romanii,sa facem misto unii de altii si sa producem pagube imense fie materiale sau emotionale conatonalilor nostrii . Mass media fiind in prim plan .

347655969058390
Ion Popescu  •  08 Septembrie 2018, 09:52

Mai cititi si ziare de specialitate straine, nu numai ziarul romanesc de scandal - GSP. Pe scurt : Sunt publicate cateva randuri. Nu Mihaela este data in judecata. Mihaela a procedat legal. Pana acum luxenburghezii nu au dat in judecata WTA. Nu au nici o baza legala.Este doar o furtuna intr-un pahar de apa, amplificata de "patriotii" romani, care au un pretext sa dea la cap conationalilor.

129465764666798
Cuza Voda  •  08 Septembrie 2018, 00:17

sanatate fata

Vezi toate comentariile (20)
Comentează