SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Prima mare surpriză la Transylvania Open! Favorita #4, eliminată după două ore de joc

Jil Teichmann // foto: Facebook @ TransylvaniaOpen
Jil Teichmann // foto: Facebook @ TransylvaniaOpen

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 14:54 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 15:28

Jil Teichmann (24 de ani, locul 39 WTA) a fost eliminată în primul tur la Transylvania Open. Elvețianca a fost învinsă surprinzător de Anastasia Gasanova (22 de ani, 146 WTA), scor 6-4, 0-6, 5-7.

Prima mare surpriză de la Transylvania Open a fost consemnată chiar în al doilea meci de pe tabloul principal. Jil Teichmann, favorita numărul 4 la Cluj-Napoca, a fost eliminată de rusoiaca Anastasia Gasanova, deși casele de pariuri o vedeau drept mare favorită!

Prima mare surpriză la Transylvania Open: Jil Teichmann, favorita #4, eliminată 

Teichmann și-a respectat statutul de favorită în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-4. Ea a avut ocazia să-l închidă mai repede, la 5-3, dar a irosit 4 mingi de set atunci. Nu a mai iertat la al 5-lea punct decisiv.

Actul secund a fost unul de coșmar pentru Jil Teichmann. Gasanova a fost de neoprit și l-a câștigat la 0, după doar 25 de minute!

Echilibrul a reapărut în decisiv. De la 3-3 s-a ajuns la 5-4 pentru Jil, care a servit pentru a închide meciul. Doar că Gasanova a salvat două mingi de meci, a făcut break și a câștigat următoarele două game-uri, reușind astfel să închidă partida după două ore și 8 minute de joc.

Duel cu Andreea Prisăcariu în turul 2 pentru Anastasia Gasanova? 

Jil Teichmann a reușit 3 ași și a greșit mult mai puțin decât adversara (două duble greșeli, față de 12 ale rusoaicei), dar Gasanova a câștigat în total 98 de puncte, 16 peste adversară, și avansează în turul 2. 

Acolo o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Lesia Tsurenko (32 de ani, 127 WTA) și Andreea Prisăcariu (21 de ani, 340 WTA), partidă care va începe după ora 16:00, la finalul meciului Alexandra Ignatik - Anna-Lena Friedsman, început la 14:30.

Citește mai multe știri din tenis: 

Emma Răducanu, gata de primele meciuri de la Transylvania Open: „Totul e mai rapid după US Open! Sunt încă nouă în circuit”

Locul 14 WTA vine la Cluj-Napoca » Anett Kontaveit a câștigat Kremlin Cup și vânează trofeul de campioană la Transylvania Open

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
267890
267890  •  25 Octombrie 2021, 20:04

Sa speram ca vine si a doua surpriza ...de la Gabriela. De fapt ar fi doar un lucru normal.

leu.mr
leu.mr  •  25 Octombrie 2021, 17:37

De ce Transylvania si nu Transilvania ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează