SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Emma Răducanu, gata de primele meciuri de la Transylvania Open: „Totul e mai rapid după US Open! Sunt încă nouă în circuit”

Emma Răducanu // FOTO: facebook.com/TransylvaniaOpen
Emma Răducanu // FOTO: facebook.com/TransylvaniaOpen

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 09:00 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 11:10

Britanica Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA) a vorbit despre planurile pe care le are zilele acestea în România, și despre ce urmează la turneul Transylvania Open, de la Cluj.

Campioana de la US Open a vorbit duminică în cadrul unei conferințe de presă despre România, țara tatălui ei, despre Cluj și despre ce planuri are la competiția de la Cluj.

Emma Răducanu, gata de primele meciuri de la Transylvania Open: „Aș fi fericită să ajung în semifinale, dar asta e mult prea departe”

„Aș fi fericită să ajung în semifinale, dar asta e mult prea departe. Eu mă gândesc doar la meciul meu pe care îl joc marți. Vreau să tratez fiecare meci cu seriozitate și mă concentrez doar pe fiecare meci în parte.  Vreau doar să mă simt bine. Este sfârșit de sezon, așa că abia aștept cu nerăbdare să joc. E un efort considerabil la sfârșitul anului. 

Vreau să iau câteva învățături din această săptămână. Simt că totul a fost ca un proces după New York, așa că doar adaug la experiență.Totul are un ritm mai rapid după New York. Nu am avut timp liber sau să mă pregătesc pentru Indian Wells, cred că am fost obosită acolo. 

Am învățat din asta și mă adaptez. Așa că voi continua să învăț pe măsură ce joc mai mulți ani. Când eram mică, succesul însemna să câștig un Grand Slam și am făcut-o.

Încă mă antrenez din greu și fac totul la fel, nu este nimic diferit. Nu simt că mă afectează. Sunt foarte încrezătoare și chiar mă bucur de întregul proces și de experiențele prin care trec. Sunt încă nouă în tur

Vreau să profit de oportunitățile pe care le am. Nu simt că mă afectează pe mine sau că îmi afectează tenisul. trebuie doar să merg în multe locuri grozave, ceea ce este un bonus, cu adevărat”, a spus Emma Răducanu, potrivit site-ului oficial al competiției

Este frumos aici. Simt că există mai multă natură și mai multă verdeață în această parte a țării. Am fost doar în București până acum și îmi place la fel de mult și acolo, pentru că am amintiri grozave, dar cred că este cu siguranță un peisaj diferit. 

Voi merge la București după ce termin turneul, dar mi-ar plăcea să vizitez Clujul, arată atât de bine din câte am văzut până acum. Dacă aș avea timp, mi-ar plăcea să îl vizitez. Îmi plac sarmalele, ciorba, oamenii și umorul, e foarte bine aici.

 – Emma Răducanu

Banii și punctele puse în joc la Transylvania Open

Faza competițieiPuncteBani ($)
Turul I12.675
Optimi303.675
Sferturi605.800
Semifinale11010.100
Finalistă18016.398
Câștigătoare28029.200

Transylvania Open, fără spectatori

Din păcate pentru admiratorii fenomenului, turneul se va desfășura fără spectatori, conform noilor prevederi propuse de CNSU, care au intrat azi în vigoare. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus „interzicerea participării spectatorilor la competițiile sportive” pentru o perioadă de 30 de zile, iar noile restricții au fost aprobate de Guvern.

Citește și: 

Aspectul din tenis care îl îngrijorează pe Rafael Nadal: „Problema asta se va înrăutăți, trebuie o soluție!”

Miza ascunsă de la Transylvania Open » Anunțul făcut astăzi de WTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează