SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Primul mesaj al Kvitovei după operația de patru ore: "Nu am altă variantă decât să privesc înainte"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 19:23

Petra Kvitova a oferit prima reacție după intervenția chirurgicală de patru ore la care a fost supusă marți seara. Tenismena din Cehia a declarat că, indiferent de cât va fi nevoită să stea departe de terenurile de tenis, va face tot posibilul să revină în circuit.

"Nu am altă variantă decât să privesc înainte şi nu înapoi. Pentru mine nu contează dacă durează trei luni, şase luni, un an sau mai mult. Vreau să revin şi voi face totul pentru asta!

Faptul că pot să-mi mișc degetele de la mâna stângă este cel mai frumos cadou de Crăciun", a spus Kvitova, 26 de ani, scrie presa internațională.

Petra Kvitova a fost atacată și amenințată cu un cuțit în propria casă de un hoț care i-a provocat răni serioase la mâna stângă

Citește și: 

Carieră în pericol pentru Kvitova? » Intervenție chirurgicală de patru ore, după ce a fost agresată » Precedentul care îi dă fiori cehoaicei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
brandremist
brandremist  •  23 Decembrie 2016, 23:34

Îmi pare rău de ea, tocmai ce-și schimbase antrenorul și părea că revine la forma de altă dată! Sper să se refacă repede!

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Decembrie 2016, 21:18

Biata de ea ! sanatate ii urez! Plus tarie in socul psihologic!

catalynn
catalynn  •  23 Decembrie 2016, 21:03

Are si Simonica noastra o fină câștigătoare de GS, in afara de un mic accident în toamna asta in rest a batut-o peste tot pe unde a prins-o, asa ca ii doresc multa sanatate ai sa revină pe teren cat mai curand!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează