SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Carieră în pericol pentru Kvitova? » Intervenție chirurgicală de patru ore, după ce a fost agresată » Precedentul care îi dă fiori cehoaicei

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 21:06

Petra Kvitova a fost supusă unei intervenții chirurgicale de patru ore, după ce azi a fost atacată în propria casă în urma unei tentative de furt.

În timp ce încerca să se apere de intrus, sportiva din Cehia a fost rănită la mâna stângă, fiindu-i afectate ligamentele și tendoanele de la degetele mâinii stângi, anunță telegraph.co.uk.

Mâna la care Kvitova a fost rănită este chiar cea cu care cehoaica lovește mingea. Astfel, specialiștii din străinătate au adus în discuție ipoteza ca Petra să nu mai poată juca tenis după acest incident. 

 Precedentul Monica Seleș

Pe 30 aprilie 1993, Monica Seleș, la acea vreme lider mondial, disputa un meci împotriva Magdalenei Maleeva, la Hamburg.

În timp ce se pregătea să revină pe teren după o pauză între game-uri, jucătoarea care la acel moment avea doar 19 ani a fost înjunghiată de un spectator, care i-a înfipt cuțitul în spate iugoslavei.

După acel incident, Seleș s-a retras din activitate timp de doi ani din cauza depresiei, a revenit doi ani mai târziu, dar nu a mai reușit să revină la nivelul de dinainte de înjunghiere.

Seleș contabilizase un număr impresionant de trofee de Mare Șlem până la momentul nefericitului accident: la doar 19 ani, reușise să câștige opt titluri majore.

De atunci, a mai reușit să se impună într-un singur turneu de Mare Șlem, încheindu-și prematur cariera în 2003, la vârsta de 29 ani și jumătate.

Petra Kvitova a fost rănită la mâna stângă azi, în urma unei tentative de furt chiar în propria sa locuință.

"Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mâna stângă. Sunt zdruncinată, dar sunt norocoasă că sunt în viaţă" Petra Kvitova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  21 Decembrie 2016, 20:08
Postat de wowmashha pe 21 Decembrie 2016, 10:59

Kvitova si fara o mana si tot o umileste pe halep.ii da dauna totala .la ultimul meci ia dat de a julito.:))))))

daca tot iti faci educatia cu tv-ul si youtube incearca si niste tutoriale care te invata cum sa scrii corect.

749913671784643
Razvan Marcel  •  21 Decembrie 2016, 18:46

Ce cautati aici sa dati comentari daca nu stiti despre ce ii vb.Fata aceasta a fost atacata in casa ei,si a taiat-o .Aici nu e vb cine a batut la tenis.

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  21 Decembrie 2016, 15:23

Stai sa vad daca am inteles bine: o SPORTIVA e atacata in casa ei si romanii discuta despre cum o batea Simona Halep? De fapt recunosc ca sunt prost aici ca noi, romanii, murim de focul altora si nu de al nostru. Ne place sa ne hlizim la ce au realizat altii si le dorim sa-i arda focul ca sa parem si noi ca suntem cineva ...pe undeva. Vai de steaua noastra, in ce hal am ajuns! O sportiva poate sa nu mai joace tenis din cauza unui *** care i-a intrat in casa si noi ne bucuram ca poate asa mai castiga si Simonica noastra vreun turneu? Numai ca va trebui sa mai asteptam un pic, coane. E prea devreme acum. Poate se pensioneaza Serena, poate isi rupe Kerber vreun picior, sau ce zic eu unul, amandoua frate, sa fim mai siguri, poate Radwanska se da cu schiurile si isi ia un pom in freza ca Huidu si ramane partie libera pentru Simona! Ce-ar mai fi? Dar stai asa ca mai e o chestie, o mai stie cineva pe suspendata Sharapova? Aleia ce-i uram? Ca sa moara Gibilan daca nu rusoaica bate la Simona si la 3 dimineata si cu doi copii in brate pe care -i alapteaza simultan :D Suntem rai, frate si nu ne mai terminam!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează