SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTAS-ȚIRIAC TROPHY

Principalii favoriți de la BRD Năstase-Țiriac Trophy au părăsit turneul încă de la primul meci

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 17:51

Ivo Karlovici și Bernand Tomici au fost eliminați surprinzător de la BRD Năstase-Țiriac Trophy, în timp ce Verdasco și Garcia-Lopez merg mai departe.

Ivo Karlovici a cedat într-o oră de joc în fața lui Lucas Pouille, 3-6, 4-6. Croatul continuă astfel seria dezamăgitoare din acest an, fiind la cea de-a șasea înfrângere în tot atâtea meciuri.

Bernard Tomic, favoritul numărul 1 al turneului, a fost învins și el încă de la primul meci, cedând în trei seturi în fața lui Robin Haase, 6-7(4), 7-5, 3-6. Australianul a servit pentru set în primul act, însă și-a pierdut serviciul, iar în tie-break a fost în permanență în urma olandezului. Ceva mai mult noroc pentru Tomic în setul secund, când n-a mai ezitat după break și a egalat situația pe tabelă. Decisivul a fost la îndemâna lui Haase, care s-a distanțat rapid la 5-2. Tomic a salvat trei mingi de meci, însă n-a mai putut s-o recupereze și pe a patra.

VERDASCO ȘI Garcia-Lopez MERG MAI DEPARTE

Fernando Verdasco, numărul 86 ATP, a avut nevoie de numai o oră și jumătate pentru a trece de Radu Albot, 6-3, 6-1. Ibericul a cedat numai patru game-uri și este pentru prima dată în sferturi la BRD Năstase-Țiriac Trophy.

Guillermo Garcia-Lopez, deținătorul trofeului, a trecut și el fără emoții de Kyle Edmund, 6-3, 6-3. În timp ce, după eliminarea lui Baghdatis, Marco Cecchinato a provocat o nouă mare surpriză, învingându-l pe Damir Dzumhur, 6-3, 7-6(3). S-au mai calificat în sferturi Pella, 6-1, 3-6, 6-2 cu Gimeno-Traver, Delbonis, 7-5, 6-2 cu Marchenko, și Lorenzi, 6-2, 6-0 cu Daniel Taro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează