SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Problema majoră de la Australian Open! Toți tenismenii s-au plâns: ”Asta nu se poate vedea de la TV” » Și Simona Halep a fost afectată

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 12:21

Căldura a fost și în 2019 unul dintre marii inamici ai jucătorilor de la Australian Open. Ben Rothenberg, unul dintre specialiștii New York Times în tenis, a observat un detaliu incomod, care amplifică starea de disconfort. 

„Un lucru pe care nu îl puteți vedea la TV: culoarul campionilor care duce spre Arena Rod Laver este un adevărat cuptor. Toate ecranele înghesuite într-un spațiu atât de îngust ridică temperatura cu cel puțin 20 de grade față de restul clădirii”, a scris Rothenberg pe Twitter.

Ben Rothenberg se referă la ecranele LED care afișează numele câștigătorilor turneului. Jurnalistul oferit și un exemplu, avându-l în rolul principal pe elvețianul Roger Federer (3 ATP): „Ceea ce trebuia demonstrat: Roger transpiră instant printre ledurile de pe culoar”.

Simona Halep a disputat 3 partide pe arena Rod Laver, cu Sofia Kenin, Venus Williams și Serena Williams.

Vezi și: 

Rafael Nadal, despre marea diferență față de Roger Federer: „Nu înțeleg jocul în modul ăsta. E o diferență de mentalitate”

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Ianuarie 2019, 13:19

Sa pună cartoane :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează