TENIS    •   SIMONA HALEP

Radu Banciu nu se dezminte nici după succesul Simonei Halep de la Roland Garros: "Nu e un fenomen! Ar fi pierdut finala dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis"

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Marti, 12 Iunie

Jurnalistul Radu Banciu nu s-a lăsat impresionat de succesul Simonei Halep de la Roland Garros și a făcut o analiză tăioasă victoriei din finala cu Sloane Stephens, 3-6, 6-4, 6-1. "Această victorie nu va schimba cu nimic viața românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru.

Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A câștigat turneul ăsta, îl merită, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o și pe asta, încă mai rușinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis. Asta e o oarecare. Ea n-a jucat aproape nimic în finală", a spus luni seara Radu Banciu, la B1.

Citește și: Declarații superbe despre Simona Halep după triumful de la Paris: "Poate câștiga și pe iarbă, o luptătoare ca ea nu există!"

Comentarii (165 ) Adaugă comentariu

Augustina Aionesei  •  14 Iunie 2018, 11:16

BANCIULE ;AI O PRPBLEMA ***TE OMOARA VENINUL *** VAI MAMA DUMEVOASTRA CARE VA DAT VIATA ,SI CEI CARE SE IUTA LA DV.

suporterucv  •  14 Iunie 2018, 00:08

ESTE ORIBIL OMUL ASTA...MA MIR CUM AM PUTUT SA MA UIT LA EL PANA ACUM !!!!!

Ionut Sendroiu  •  13 Iunie 2018, 22:47

Pe Banciu l-a inchis nevasta-sa in baie, dupa victoria Simonei, sa nu murdareasca parchetul in caz ca-si face harakiri :)

Vezi toate comentariile (165)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase