TENIS    •   ROLAND GARROS

SIMONA HALEP. Declarații superbe despre Simona Halep după triumful de la Paris: "Poate câștiga și pe iarbă, o luptătoare ca ea nu există!"

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Marti, 12 Iunie

Succesul Simonei Halep de la Roland Garros determină din ce în ce mai multă lume să afirme că liderul mondial din WTA va mai câștiga și alte turnee de Mare Șlem în carieră. Sever Dron, fost jucător de Cupa Davis și fostul antrenor al echipei de Fed Cup a României, susține că Simona Halep are forța necesară pentru a câștiga și la Wimbledon, următorul turneu de Mare Șlem, care va începe pe 2 iulie.

Simona Halep e capabilă pe orice suprafață. Chiar și pe iarbă poate să câștige, pentru că o luptătoare ca ea nu există. E numărul 1 mondial, de ani de zile face sferturi, semifinale, finale, a câștigat și Grand Slam și până la urmă a rămas aceeași fată stabilă, la locul ei, fără să și-o ia în cap.

Nu putem decât să fim fericiți că e româncă și că ne-a adus această victorie și a arătat copiilor din România că se poate", a declarat Sever Dron, la Radio Sport Total FM. 

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

Adrian Dinu  •  13 Iunie 2018, 08:49

Superba poza ! Are o privire de Gladiatoare ! M-am bucurat la fel de mult si la Roma , cand Sarapova a fost batuta de Simona . Atunci ai stiut ca poti invinge pe oricine !

Adrian Dinu  •  13 Iunie 2018, 08:36

Ii doresc Simonei sa castige turneul de la Wimbledon , cu precizarea ca aceste terenuri pe iarba pot deveni f periculoase , in functie de cum sunt intretinute .

nykes  •  13 Iunie 2018, 04:52

***

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase