SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Radwanska, surprinsă de prestația Gabrielei Ruse: "Mă așteptam la un meci ușor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 13:32

La primul meci la un turneu de Grand Slam, Gabriela Ruse, 20 de ani, locul 195 WTA, a pierdut greu meciul din turul I de la Wimbledon, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, scor 3-6, 6-4, 5-7, după ce a avut 6 mingi de meci!

Poloneza Agnieszka Radwnaska a vorbit despre duelul cu Gabriela Ruse și a spus că nu se aștepta la această evoluție din partea româncei.

"Sincer, mă așteptam un meci ușor în primul tur. Nu credeam că va trebui să stau aproape 3 ore pe teren. Dar așa e tenisul. Ea a jucat foarte bine. A fost agresivă. Au fost și condiții foarte dificile din cauza vântului.

Am simțit de parcă a avut câteva sute de mingi de meci. Această partidă a fost foarte lungă. După acel game (n.r în care a salvat 6 mingi de meci) mă gândeam că nu am nimic de pierdut. Puteam deja pierde de 6 ori. Sunt foarte fericită că am câștigatl", a declarat Aga Radwanska la conferința de presă.

Citește și: Gabriela Ruse, războinică după debutul impresionant de la Wimbledon: "Aici vreau să câștig primul Grand Slam" » Dezvăluiri despre un moment teribil: "Acum 3 luni am vrut să mă las"

Citește și: Legendara Martina Navratilova, elogii pentru senzaționala Elena-Gabriela Ruse după debutul la Wimbledon: "Un mare talent! Iubesc asta. Mă încântă"  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează