SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

„Vrea o amintire înainte să uite ce e tenisul și cine ești tu” » Moment emoționant la Madrid: Nadal, întâlnire cu o femeie de 95 de ani bolnavă de Alzheimer

Nadal a avut parte de o întâlnire specială. Sursă foto: Twitter Mutua Madrid Open
Nadal a avut parte de o întâlnire specială. Sursă foto: Twitter Mutua Madrid Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 11:07 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 12:08

Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP) a fost învins în sferturi la Madrid, dar înfrângerea cu Alexander Zverev nu l-a împiedicat să facă un gest remarcabil.

Imediat după meci, Nadal, recunoscut pentru acțiunile sale caritabile și „priza” pe care o are la public, a avut parte de o întâlnire specială. Rafa s-a întâlnit cu Manuela Navarro Esteban, o doamnă în vârstă de 95 de ani cu început de Alzheimer. 

Aceasta a urmărit meciul din tribunele arenei „Manolo Santana”, iar la final a coborât în zona vestiarelor, unde s-a întâlnit cu Nadal. Totul a fost pus la cale de nepotul ei:

„Astăzi, bunica mea, la 95 de ani, îşi va vedea visul împlinit de a te vedea în direct. Are începutul bolii Alzheimer şi mi-a spus că, înainte de a uita ce înseamnă tenisul şi tu pentru ea, a vrut să te vadă în direct. Sper că ea se bucură de această zi la fel ca şi mine. Ştiu că este complicat, dar o fotografie cu tine ar face-o cea mai fericită femeie de pe planetă”, a scris nepotul ei pe Twitter, mesajul fiind preluat de Marca

Zverev a produs surpriza și l-a eliminat pe Nadal de la Madrid

Alexander Zverev a produs surpriza la Madrid, unde l-a eliminat pe Rafa Nadal, de 5 ori campion al turneului de la Caja Magica. Până la întâlnirea de vineri, Nadal conducea cu 5-2 la duelurile directe, ultimele două meciuri fiind câștigate de Zverev, ambele pe hard. Zverev a ajuns la a treia victorie consecutivă cu Nadal, aceasta fiind prima pe zgură, suprafața de joc preferată a spaniolului. 

VIDEO Rezumatul meciului Zverev - Nadal

Citește și alte știri din tenis:

Rafael Nadal, eliminat în sferturi la Madrid! Zverev, prea puternic pentru spaniol

EXCLUSIV Informații în premieră despre Winners Open, noul turneu WTA de la Cluj: șansele ca Simona Halep să fie prezentă + planurile organizatorilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează