SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Rafa Nadal, pus la zid de o jucătoare de tenis » Paula Ormaechea: „Uneori ar fi bine să nu își dea cu părerea!”

Rafael Nadal
Rafael Nadal

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 15:34

Jucătoarea de tenis Paula Ormaechea (26 de ani, 208 WTA) l-a criticat dur pe Rafael Nadal (32 de ani, nr. 2 ATP), după declarațiile sale despre diferențele financiare în ceea ce privește premiile de la masculin și feminin.

Ormaechea nu a ezitat să îl atace, în mediul online, pe Nadal, în legătură cu declarațiile care au generat o mare controversă în lumea tenisului.

„Am obosit să văd cum unii cred că avem ceva contra femeilor. Nu e adevărat. E vorba despre cine vinde mai mult sau mai puțin. Asta e altă dezbatere. Aici nu e vorba despre femei sau bărbați. Toți suntem oameni, toți suntem egali, dar unii merită mai mult și alții mai puțin. Dacă lucrăm pentru aceeași firmă, de exemplu, iar eu îmi fac treaba mai bine, trebuie să câștig mai bine decât restul. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie”, a spus Rafa.  

RĂSPUNSUL PAULEI:

„Uneori ar fi bine să nu nici nu își dea cu părerea despre anumite probleme. Un simbol mondial transmițând un asemenea mesaj. Așa nu mai avansam niciodată, dragă Rafael” 

Citește și:

Nadal, detronat și de la Barcelona! Spaniolul, fără reacție în fața lui Dominic Thiem

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
robotzel
robotzel  •  29 Aprilie 2019, 09:06
Postat de catalynn pe 28 Aprilie 2019, 18:12

Tataie, dacă chiar nu vezi legătura dintre ne-a jjjijji și subiect este exact motivul pt care aceasta discuție nu poate avea loc intr-o țara rămasă la nivelul evului mediu precum România. Din fericire însă, aceste decizii se iau in lumea civilizata, ca e romanul cu closet in fundul curții, care crede ca părerile unui ne-a jjjijji sunt OK, de acord sau ba și se reproduce oripilat intr-o hârtie de împachetat pește. Nadal a vorbit in plus, a ratat o ocazie extraordinara sa tacă, vorba aia, tăcerea e câteodată chiar de aur! La care putem adauga ca fiecare pasare pe limba ei piere sau ca modul cel mai simplu de a câștiga o cearta e de o evita!

tu esti adeptul egalitatii indiferent de rezultate. deschide-ti firma, angajeaza oameni si da-le salariu egal de la femeia de serviciu pana la director. doar oamenii sunt egali nu? nu ii diferentia la salariu in functie de rezultate si de functie. doar sunt egali? nu imi spune ca amandou (femeia si barbatul) joaca tenis si deci premiile sa fie egale ca nu merge. tenisul masculin atrage mai multe incasari deci normal premii mai mari. tu asta nu intelegi dar o dai in idei politic corecte. daca eu si cu tine suntem egali atunci masinile noastre trebuie sa fie la fel, casa de asemenea si asa mai departe. nu suntem egali decat in drepturi tu si femeile asta nu intelegeti. dreptul la munca este un drepr. citeste carta natiunilor unite.

florinso
florinso  •  29 Aprilie 2019, 01:22

Nadal are dreptate. Si cum sa nu si dea parerea daca este intrebat. Uneori se confunda termenii si valorile. Paula e o obscura din toate pdv utile.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  28 Aprilie 2019, 19:48

Cine-i *** asta care se leaga de un ... “templu” al tenisului ... iar voi ziaristi de 2 lei ... care il pupati in kuku pe Fedelesh si habar n-aveti de niciun sport ... lansatinineptii de adtea sper@nd sa @veti citire ... niste diletanti ... mai bine ati vorbi despre ... performantele sportive ale dragutzilor vostrii de sportivi romani ... barbati ... din ultimii 30 de ani ... inteligentilor ! Hai sa va vad !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează