SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BARCELONA

Rafael Nadal crede că Dominic Thiem va fi următorul număr 1 ATP: „E un jucător foarte bun și un caracter minunat. Îi doresc tot binele din lume”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2019 18:22

Rafael Nadal (2 ATP) crede că austriacul Dominic Thiem (5 ATP) are tot ce îi trebuie pentru a deveni lider mondial.

Thiem l-a eliminat pe Nadal în semifinale la Barcelona, scor 6-4, 6-4, la finalul uneia dintre cele mai spectaculoase înfruntări ale anului.

„Chiar dacă am pierdut, mi-am recăpătat încrederea. Cred că a fost cel mai bun meci al meu pe zgură în 2019. Am jucat la un nivel ridicat împotriva unui adversar pe măsură.

Thiem a fost grozav. A făcut exact ce trebuia să facă. E un jucător foarte bun și un caracter minunat. Îi doresc tot binele din lume. Cred că poate deveni numărul 1 ATP. Totul depinde doar de el”, a declarat Rafa Nadal într-o conferință de presă.

4 victorii are Dominic Thiem pe zgură contra lui Nadal. Doar Novak Djokovic a mai reușit o astfel de performanță

Vezi și: 

Rafa Nadal, pus la zid de o jucătoare de tenis » Paula Ormaechea: „Uneori ar fi bine să nu își dea cu părerea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează