SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rafael Nadal, diagnosticat cu COVID-19: „Trec prin momente neplăcute”

Rafael Nadal a aflat că are COVID-19 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Rafael Nadal a aflat că are COVID-19 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 12:53 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 13:10

Rafael Nadal (35 de ani, 6 ATP) a anunțat în urmă cu scurt timp că a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Astfel, șansele spaniolului de a participa la Australian Open devin aproape inexistente.

Exact în momentul în care revenise pe teren după accidentarea care l-a ținut departe de teren timp de peste patru luni, unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor mai primește o veste proastă: la două zile după turneul de la Abu Dhabi, a aflat că are COVID-19, astfel că planurile pentru noul sezon sunt date total peste cap

Nadal, care este vaccinat, intenționa să participe la turneul ATP 250 de la Melbourne, care începe pe 4 ianuarie, iar apoi să ia startul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Fără o pregătire consistentă în spate, e puțin probabil ca spaniolul să fie gata pentru competițiile de la Antipozi, chiar dacă între timp va deveni negativ.

Rafael Nadal, diagnosticat cu COVID-19 chiar înainte de Australian Open: „Trec prin momente neplăcute”

În cursul zilei, Rafael Nadal a publicat un mesaj în care a vorbit despre situația sa curentă, lăsând de înțeles că starea sa de sănătate n-ar fi tocmai una prea bună. „Trec prin momente neplăcute”, a spus marele campion spaniol.

„Bună ziua tuturor! Țin să vă anunț că la întoarcerea mea acasă după turneul de la Abu Dhabi, am ieșit pozitiv la COVID la testul PCR care a fost făcut la sosirea în Spania

Atât în Kuweit, cât și în Abu Dhabi, am trecut controale la fiecare două zile și toate au ieșit negative, cel mai recent fiind vineri, pentru care am primit rezultatele sâmbătă. Trec prin momente neplăcute, dar am încredere că mă voi face bine puțin câte puțin

Acum sunt izolat acasă și am raportat rezultatul persoanelor care au intrat în contact cu mine. Ca urmare a situației, trebuie să am flexibilitate deplină în ceea ce privește programul meu. Îmi voi analiza opțiunile în funcție de evoluția stării mele. Vă voi ține la curent cu orice decizie privind viitoarele mele turnee! Vă mulțumesc anticipat tuturor pentru susținere și înțelegere”, a scris Nadal pe contul său de Instagram. 

Citește și alte știri din tenis: 

Ce performanță! Emma Răducanu, aleasă de BBC personalitatea sportivă a anului! Prima reacție

Ratează Nadal și Australian Open? Anunțul spaniolului: „Situația este dificilă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează