SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Rafael Nadal, învins la tenis de sora Maribel » Imagini de excepție surprinse în Porto Cristo

Rafael Nadal, învins la tenis de sora Maribel / Captură Facebook Rafael Nadal
Rafael Nadal, învins la tenis de sora Maribel / Captură Facebook Rafael Nadal

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 21:15

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) se află în izolare, la reședința sa din Porto Cristo, din Insulele Baleare. Ibericul încearcă prin orice metodă să rămână cumva conectat la tenis.

Dacă zilele trecute a publicat mai multe imagini din ședințele sale de pregătire fizică ținute în casă, astăzi Nadal a ieșit în propria curte și a participat la o inedită partidă de tenis cu Maria Isabel, sora sa.

Pe aleea din fața casei, cu un fileu improvizat, alcătuit din două fotolii, Nadal și „Maribel”, așa cum o alintă apropiații, au încins câteva schimburi care au ajuns să facă deliciul rețelelor de socializare. Deznodământul meciului? Rafael a pierdut „meciul” în fața surorii sale. :)

Citește și alte știri despre tenis:

Alexander Zverev și iubita cu origini românești ar fi luat coronavirus în China: „Am avut febră, am tușit 5-6 ore. Abia acum realizez...”

Novak Djokovic se alătură campaniei lui Rafael Nadal: „Un gest de clasă. Hvala, Nole!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  05 Aprilie 2020, 09:33

Formidabil ce surpriza! Lumea o luase razna de mult,acum consolideaza. De unde vin toate acestea? De la lipsa culturii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează