SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO O fană l-a întrerupt pe Nadal și i-a arătat semne obscene! Reacția lui Rafa, înainte ca femeia să fie evacuată

Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP) l-a învins pe americanul Michael Mmoh (23 de ani, 177 ATP), scor 6-1, 6-4, 6-2, și s-a calificat în turul trei la Australian Open. +6   FOTO
Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP) l-a învins pe americanul Michael Mmoh (23 de ani, 177 ATP), scor 6-1, 6-4, 6-2, și s-a calificat în turul trei la Australian Open.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 14:18 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 21:39

Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP) l-a învins pe americanul Michael Mmoh (23 de ani, 177 ATP), scor 6-1, 6-4, 6-2, și s-a calificat în turul trei la Australian Open. În șaisprezecimile de finală, Nadal va înfrunta câștigătorul duelului Cameron Corrie (69 ATP) - Roman Saifiullin (183 ATP).

Primele două meciuri au fost adevărate demonstrații de forță din partea lui Rafael Nadal. Astăzi, nu i-a oferit nicio oportunitate de break lui Michael Mmoh. A avut procentaje excelente pe propriu lserviciu, culminând cu 84% puncte câștigate cu prima minge. Ibericul a fost aproape perfect din preajma fileului, 15 puncte câștigate din 16 urcări, și a încheiat cu 40 de lovituri câștigătoare, într-o oră și 49 de minute. 

Rafael Nadal, distras de obscenitățile unei femei din tribune: „Probabil era beată”

O fană gălăgioasă l-a deranjat pe Nadal, chiar înaintea game-ului prin care avea să închidă actul secund. Când ibericul se pregătea să servească, femeia s-a manifestat extrem de zgomotos. 

+2 FOTO

Rafa s-a oprit, iar restul spectatorilor au huiduit gestul fanei, moment în care aceasta a arătat degetul mijlociu spre teren. Reacția lui Nadal a fost savuroasă. A zâmbit larg și întrebat-o dacă lui îi este adresată jignirea. Câteva puncte mai târziu, oamenii de ordine au evacuat-o din arenă, din cauza țipetelor necontenite.

După meci, Nadal a fost întrebat dacă o cunoaște pe „doamna cu gestul indecent”. Răspunsul a fost savuros: „Nu și nici nu cred că vreau”. 

Probabil băuse prea mult gin sau tequila. A fost o situația ciudată și amuzantă, în același timp. Pentru mine a fost amuzant să văd că-mi arată degetul mijlociu, nu știu din ce motiv. Probabil era beată sau ceva de genul ăsta, nu știu. Nu am înțeles-o și nici nu m-a preocupat prea mult. Sunt profesionist, accept lucrurile așa cum se petrec. În acel moment, doamna a făcut un gest iscat de starea ei, a fost scoasă din arenă pentru că merita să fie dată afară. M-a distras de 3 ori la serviciu și a fost prejudiciat adversarul meu pentru că mi-au dat primul serviciu. Doamna s-a purtat incorect, dar pentru mine nu totul s-a încheiat după ce a fost dată afară
- Rafael Nadal la conferința de presă

Citește și alte știri de la Australian Open: 

FOTO Aproape să se încaiere pe teren, după cel mai dramatic meci de la Australian Open: „De ce mă calci pe nervi?!”

VIDEO Veteranul Feliciano Lopez scrie istorie la Australian Open! Deține recordul de prezențe consecutive la Grand Slam-uri și a egalat o performanță din 1974

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  12 Februarie 2021, 16:42

Cat de elegant te poti manifesta intr-o lume... nebuna, nebuna, nebuna! (oare doamna facuse vreun vaccin?)

baba_vanga
baba_vanga  •  12 Februarie 2021, 16:33

Rafa, ai incurcat-o ! Babele au inceput sa te placa... :)

mandpv964
mandpv964  •  11 Februarie 2021, 16:33

Eeee, daca gestul asta il facea Nastase lu 'Sirina....!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează