SPORTURI  »  TENIS  »  MUBADALA WORLD TENNIS CHAMPIONSHIP

Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas, regal la Abu Dhabi » Duel incredibil, terminat în 3 ore și 12 minute

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 16:51

Rafael Nadal (33 de ani), liderul din clasamentul ATP, a încheiat anul cu un nou titlu. Spaniolul l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (21 de ani, 6 ATP), în finala turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, scor 6-7 (3), 7-5, 7-6 (3).

Cei mai în formă jucători ai finalului de an s-au întâlnit sâmbătă, în finala de la Abu Dhabi, un turneu demonstrativ cu o vechime ce a ajuns deja la 10 ani. În mod tradițional, numele grele din circuitul masculin aleg să încheie sezonul pe terenurile din Emirate, iar 2019 n-a făcut excepție. 

Ritmul de joc și desfășurarea ostilităților din finală n-au coincis deloc cu ceea ce presupune un meci demonstrativ. Cei doi au oferit unul dintre cele mai bune partide ale anului, Nadal reușind să se impună după 3 ore și 12 minute de joc, scor 6-7, 7-5, 7-6.  

Rafael Nadal a avut un 2019 extrem de solid, în care a cucerit turneele de Mare Șlem de la Roland Garros și US Open și a revenit pe primul loc în clasamentul ATP. Nici parcursul lui Tsitsipas n-a fost unul de neglijat, grecul reușind să se impună la Turneul Campionilor la chiar prima participare. 

  • foto: Reuters

Vezi și: 

EXCLUSIV Simona Halep comentează rezultatele sondajului comandat de GSP: „E o performanță incredibilă să fiu înaintea Nadiei” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează