SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚIE

VIDEO Reacția lui Mihai Covaliu după ce Simona Halep și-a aflat termenul la TAS: „Nu-mi închipuiam că se va sta atât”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 18:42 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 19:12

TAS a demarat procesul în cazul Simonei Halep, care va începe la data de 7 februarie 2024. Mihai Covaliu consideră că Tribunalul va da un verdict pozitiv în cazul tenismenei și îi condamnă entitățile care s-au pronunțat inițial mult prea târziu.

Afirmațiile președintelui COSR vizavi de Simona Halep au fost făcute în cadrul Galei Federației Române de Volei.

Simona Halep, zărită pe Champs-Élysées în ziua în care a aflat data audierii » Din magazinul sponsorului, direct într-un taxi de lux! Avem imaginile
APARIȚIE
Simona Halep, zărită pe Champs-Élysées în ziua în care a aflat data audierii » Din magazinul sponsorului, direct într-un taxi de lux! Avem imaginile

VIDEO. Mihai Covaliu: „S-a stat prea mult”

„S-a stat extrem de mult după o decizie în cazul Simonei Halep. Nimeni nu-și închipuia că va dura atât. Știu că Simona a pus toate probele la dispoziție. S-a pus la dispoziția tuturor, nu numai instanțe, tribunal, avocați și cine a mai fost implicat. Din punctul meu de vedere, s-a stat nejustificat de mult. 

Totuși, e ceva care a durat prea mult și nu se ține cont de sportiv! Trebuie să fim optimiști pentru Simona. La TAS vorbim de niște persoane profesioniste. Mă rog pentru Simona să reziste cât mai bine până va fi noul termen. Cred că a reușit să treacă de perioada critică și sunt convins că la final va fi puternică”, a spus Mihai Covaliu.

Mihai Covaliu: „În doi ani sper să luăm medalii și la volei”

Altfel, președintele COSR a vorbit și despre obiectivul pentru următoarele competiții în care vor participa echipele de volei.

„Tot timpul e loc de mai bine. Sperăm ca peste doi ani să ajungem și la volei pe podium și să luăm medalii. Ceea ce a făcut România la Campionatul European contează foarte mult pentru dezvoltarea ei și pentru susținătorii acestui sport”, a mai precizat Mihai Covaliu.

Premii Gala Voleiului

  • Alexandru Rață - cel mai bun voleibalist
  • Adelina Budăi Ungureanu - cea mai bună voleibalistă
  • Performanța anului - Gheorghe Crețu
  • Antrenorul anului - Sergiu Stanca

Citește și alte știri:

Are și cetățenie română, și maghiară și spune pe cine va susține la Euro 2024: „Eu pătimesc cu ai noștri! Ori trecem de grupe, ori facem puține puncte spre zero”

GSP a aflat cât de gravă este accidentarea suferită de Darius Olaru » Când va reveni căpitanul lui FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danutcornel
danutcornel  •  12 Decembrie 2023, 21:15

daca era vorba de kingong serena wiliams tass judeca intro saptamana

Vezi toate comentariile (1)
Comentează