SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Reacția Svitolinei după înfrângerea dramatică cu Halep: "A fost cu noroc pentru ea! Un punct poate schimba tot"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2017 09:14

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat dramatic în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de Elina Svitolina, locul 6 WTA, scor 3-6, 7-6, 6-0.

Elina Svitolina contemplă mingea de set cu fileul a Simonei și decide s-o includă în categoria ”viață, tenis”

Ucraineanca a dominat sfertul de finală de ieri pe durata primului set și până la 5-1 în al doilea. Agresivă în joc, lovind cu putere și determinare în toate mingile, ea a reușit s-o diminueze pe româncă pe teren.

Nu i-a lăsat portițe pe care să se strecoare în meci, însă era un nivel de joc aproape imposibil de susținut pe termen lung. A recunoscut și Simona superioritatea Elinei din acea porțiune de meci, spunând însă și că ea a jucat destul de scurt.

A urmat revenirea impresionantă a lui Halep, încoronată cu mingea de set 2 câștigată cu fileul. "Poate că pentru mine a fost un pic de ghinion la un moment dat, dar nu e o viață rea per total", a filozofat Svitolina după meci.

"Voi fi tot numărul 5 mondial săptămâna viitoare, am cele patru titluri ale mele, nimeni nu mi le poate lua". Strict legat de acel punct, ea a spus că "a fost norocos pentru ea, cu ghinion pentru mine. Dar, știți, așa e viața. Așa e tenisul. Un punct poate schimba totul. Da, un punct poate face ceva.

Dar așa e viața, acum câteva zile aproape îmi făceam bagajul, eram afară din turneu în optimi. Aș fi putut să pierd acolo, dar nu s-a întâmplat. Se întâmplă, e viață, e tenis. Și până la urmă, nu pot spune că a schimbat ceva. Am avut minge de meci", a conchis ea.

Svitolina o învinsese pe Halep în finala de la Roma, în urmă cu aproape trei săptămâni, 6-1 în decisiv, după ce cedase primul set și îl câștigase pe al doilea cu 7-5. 

"Există o singură învingătoare și de data aceasta a fost Simona. Probabil că mi-am ratat șansa, ea a concretizat-o pe a ei. Așa e tenisul, se întâmplă" Elina Svitolina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
1401266083294832
Negria Mihai  •  08 Iunie 2017, 21:26
Postat de pedro_nr1 pe 08 Iunie 2017, 20:18

tactica prost aleasa, oare cum poti tu ( chiar si numar unu mondial ) sa crezi ca poti bate un numar 4 sau 5 mondial in doua seturi ??? ... adica ala a ajuns pe 4/5 mondial jucand sah ?? sau pe pile ???

Semafor

1401266083294832
Negria Mihai  •  08 Iunie 2017, 21:25
Postat de ray51 pe 08 Iunie 2017, 15:41

Drago comentatorule, pariez ca esti sepeleag si balbait.

Cred ca mata e balbaita daca am facut 2-3 greseli e din cauza ca am scris repede la un semafot!

pedro_nr1
pedro_nr1  •  08 Iunie 2017, 20:18
Postat de valsword pe 08 Iunie 2017, 15:37

Da Elina,tu ai mare dreptate...mingea aia a fost cu mare noroc pentru Simona,stii foarte bine ca acolo tu ai pierdut deja meciul.Pentru ca tu nu ai venit deloc pregatita sa faci un meci de 3 seturi,tu ai vrut sa termini repede in 2..de asta ai si inceput asa de tare meciul.Asa ca dupa setul 2 ai terminat benzina.Si mental si fizic..sa fie cu noroc:)

tactica prost aleasa, oare cum poti tu ( chiar si numar unu mondial ) sa crezi ca poti bate un numar 4 sau 5 mondial in doua seturi ??? ... adica ala a ajuns pe 4/5 mondial jucand sah ?? sau pe pile ???

Vezi toate comentariile (28)
Comentează