SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

Noul rebel din tenis, declarații șocante după eliminarea de la Monte Carlo: „ATP a devenit un loc putred, atmosfera e de cimitir”

Benoit Paire. FOTO: Guliver/Getty Images
Benoit Paire. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 17:00 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:06

Benoit Paire (31 de ani, 35 ATP) a oferit o nouă serie de declarații șocante, imediat după ce a fost eliminat în turul inaugural al Mastersului de la Monte Carlo. 

Francezul a repetat de mai multe ori pe durata acestui sezon că și-a pierdut pasiunea pentru tenis și că aspectul financiar e singurul care îl mai determină să joace la turneele din circuit. Învins de Jordan Thompshon (26 de ani, 63 ATP) în primul tur de la Monte Carlo, Paire s-a evidențiat printr-o nouă declarație care a șocat lumea tenisului.

Benoit Paire: „Circuitul ATP a devenit putred”

„Nu îmi pasă deloc că am pierdut, mai am dublul de jucat, iar apoi mă duc acasă. Nu am ce să spun despre meci...tenisul nu mă mai face fericit. Să fiu aici e o tristețe absolută, asta în condițiile în care Monte Carlo e în general unul dintre cele mai tari turnee din circuit. Nu mă mai interesează nimic, nu îmi vine să lupt. 

Toți spun că e vorba de Monte Carlo, dar jucăm într-o atmosferă dezolantă. Circuitul ATP a devenit putred, astfel că nu îmi pasă dacă pierd sau câștig, nu mai simt nimic. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră drăguță de hotel, apoi mă duc acasă”, a afirmat francezul. 

Paire: „Anul acesta, atmosfera e de cimitir”

Mastersul de la Monte Carlo a lipsit din calendar în 2020 din cauza pandemiei, iar anul acesta se desfășoară fără spectatori. Lipsa fanilor și restricțiile pe care jucătorii le întâmpină în turnee sunt celelalte aspecte care îl deznădăjduiesc pe Benoit Paire.

„Rainer Court e pe marginea Mediteranei, e în mod normal cea mai frumoasă arenă din lume. Dar anul acesta, atmosfera e de cimitir. Singurul moment de fericire e când plec acasă, pentru că nu mai sunt obligat să port mască și să respect toate reglementările anti-COVID. Să joci într-un cimitir ca acesta nu e normal. 

Toți jucătorii gândesc asta, dar eu sunt singurul care o spune. În aceste condiții, tenisul nu îmi mai aduce nimic bun”, a mai spus Paire, conform eurosport.ro

Meciul lui Paire cu Jordan Thompson, pierdut în trei seturi, a avut un spectator de lux. Rafael Nadal (34 de ani, 3 ATP) a urmărit meciul urcat pe un gard din apropierea Court Rainier III. 

Noul rebel din tenis, declarații șocante după eliminarea de la Monte Carlo: „ATP a devenit un loc putred, atmosfera e de cimitir”
Nadal, urmărind meciul lui Benoit Paire

18a fost cel mai bun loc ocupat de Paire în clasament. Se întâmpla în ianuarie 2016

8,5 milioane de dolaria câștigat Benoit Paire din premii, pe durata carierei

VIDEO Victor Hănescu, episod neplăcut cu Tsonga: „Mi s-a părut destul de urât”

Citește și alte știri din tenis: 

Medvedev, nemulțumit de amânarea Roland Garros: „E puțin ridicol” » Cum a comentat Novak Djokovic

5 lucruri neștiute despre Hubert Hurkacz, câștigătorul surpriză de la Miami: antrenorul îl compară cu un gigant + de ce închide ochii atunci când lovește mingea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Aprilie 2021, 18:42

Mie imi plac astia care stiu exact ce gandeste restul lumii si se fac purtatorii de cuvant al tuturor celorlalti, pentru ca acestia tac. E minunat sa simti ca, desi esti singurul care spune un lucru, toti cei ce nu-l spun gandesc la fel. Mda! Ma tem ca nu doar Paire nu mai e interesat de tenis, dar nici tenisul de el. Asta e foarte interesant - cand merg lucrurile pentru ei si castiga, acesti "rebeli" n-au nicio nemultumire.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează