SPORTURI  »  TENIS  »  REVELION 2020

FOTO Bianca Andreescu împarte șezlongul la final de 2020 cu un star în devenire al tenisului: „Știu cum poate părea”

Bianca Andreescu (20 de ani, 8 WTA) petrece sărbătorile de iarnă cu Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA), una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale Rusiei. +2   FOTO
Bianca Andreescu (20 de ani, 8 WTA) petrece sărbătorile de iarnă cu Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA), una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale Rusiei.

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 21:24 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 22:00

Bianca Andreescu (20 de ani, 8 WTA) petrece sărbătorile de iarnă cu Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA), una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale Rusiei. 

Bianca Andreescu petrece sărbătorile la Dubai. Se antrenează pentru startul noului sezon, dar are timp și pentru distracție. Partenera ei în această perioadă este rusoaica Anastasia Potapova, jucătoare din noul val, a cărei cea mai bună clasare a fost locul 62, în vara lui 2019. 

Cele două au împărțit șezlongul pe o plajă de lux: „Poate părea că suntem în vacanță, dar de fapt noi muncim din greu”.

Bianca Andreescu, printre favorite la Australian Open

Anul 2020 a fost unul nefast pentru Bianca Andreescu. A fost măcinată de accidentări, apoi pandemia de coronavirus a oprit tenisul. Canadianca spune că e pregătită să cucerească al doilea turneu de Grand Slam din carieră. Prima șansă o va avea la Australian Open, în perioada 8-21 februarie.

11,00este cota Biancăi Andreescu la câștigarea Australian Open 2021. Doar Barty, Osaka, Serena Williams și Simona Halep sunt mai bine cotate

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Jucătoarea de tenis care vinde fotografii nud pentru a strânge bani de Grand Slam

FOTO Sexy pe canapea » Camila Giorgi a pozat în lenjerie intimă și a postat imaginile chiar în ziua de Crăciun

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează