SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

REZULTATE AUSTRALIAN OPEN // Lucas Pouille e calificat în semifinale la Australian Open, după un meci de 3h cu Milos Raonic! Se va duela cu Novak Djokovic

Lucas Pouille / FOTO: Reuters
Lucas Pouille / FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 09:53

Francezul Lucas Pouille, locul 31 ATP, s-a calificat în semifinalele Australian Open 2019, după ce a trecut de canadianul Milos Raonic, locul 17 WTA, scor 7-6, 6-3, 7-6, 6-4, după un meci de 3 ore.

Deși pornea cu șansa a doua, francezul Pouille, 24 de ani, a jucat foarte bine și a rezistat serviciului puternic și agresiv al lui Raonic, 28 de ani.

Raonic a avut 2-0 în primul set, dar Pouille a revenit și s-a impus în tie-break. În setul doi, la 2-1, Pouille a făcut break-ul decisiv și s-a menținut în avantaj până la final. Raonic a dat semne de revenire după ce s-a impus în setul trei. Cei doi au mers cap la cap până la tie-break, unde canadianul a jucat perfect și a luat setul trei.

Setul patru a continuat la fel de echilibrat. La 5-4, Pouille a făcut break-ul decisiv, după ce a ratat două mingi de meci, și s-a calificat în semifinală. Aceasta este cea mai mare performanță din cariera lui Pouille la turneele de Grand Slam.

Pouille va juca în runda următoare cu Novak Djokovic, locul 1 ATP, care a trecut de Kei Nishikori, locul 9. (Detalii AICI)

În a doua semifinală, se vor duela grecul Stefanos Tsitsipas, 15 ATP, și spaniolul Rafael Nadal, locul 2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează