SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

NOVAK DJOKOVIC - ROBERTO BAUTISTA AGUT // VIDEO » FABULOS! Semifinala de la Wimbledon i-a stricat „petrecerea burlacilor”: „Prietenii mei sunt deja la Ibiza, totul era pregătit”

Roberto Bautista Agut și Ana Bodi Tortosa // foto: Guliver/Getty Images
Roberto Bautista Agut și Ana Bodi Tortosa // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 02:50

Roberto Bautista-Agut (31 de ani, 22 ATP) e marea surpriză de la ediția din acest an de la Wimbledon. Ibericul a avut un parcurs de excepție și s-a calificat în semifinale, unde va da azi, în jurul orei 15:00, peste liderul mondial Novak Djokovic (32 de ani).

Nici măcar spaniolul n-a crezut că poate avea un traseu atât de lung la ediția din acest an de la Wimbledon. Bautista, care în scurt timp urmează să se căsătorească cu Ana Bodi Tortosa, a dezvăluit într-o conferință de presă că în această seară avea programată „petrecerea burlacilor”, într-o locație de lux din Ibiza.

„Plănuiam să fiu în Ibiza acum. Totul era deja organizat. Șase dintre prietenii sunt deja acolo, dar mă simt mai bine că sunt acum la Londra. Cred că vor veni și ei aici pentru acest meci”, a declarat ibericul, cel care la 31 de ani e cel mai tânăr semifinalist de la Wimbledon 2019.

Roberto Bautista-Agut se află pe locul 22 în lume, cea mai bună clasare a sa fiind locul 13, atins în octombrie 2016. Spaniolul a câștigat 9 titluri de-a lungul carierei, iar semifinala de la Wimbledon reprezintă cel mai bun rezultat al său în turneele de Mare Șlem.

10.000.000 $a câștigat Bautista-Agut din premii de-a lungul carierei

10 meciuri directeau disputat Bautista-Agut și Djokovic. Ibericul are 3 victorii în fața sârbului, două dintre ele venind chiar în 2019

Vezi și:

VIDEO Duelul titanilor! Rafael Nadal și Roger Federer se întâlnesc în semifinale la Wimbledon: a 40-a întâlnire directă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează